Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 100 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

На порозі новий навчальний рік

Переглядів: 3406
21.08.2015 - 10:11

Незабаром новий навчальний рік. Кожний дитячий садок намагається створити сучасні умови для комфортного перебування дитини в навчальному закладі впродовж року.

Однією з умов створення предметно-просторового середовища, яке б відповідало вимогам сьогодення та батьківським запитам, є оформлення інтер’єру дошкільного закладу.

В літній оздоровчий період 2014-2015 навчального року дошкільний навчальний заклад №49 «Кріпиш» на 1 місяць тимчасово припинив своє функціонування. Це стало поштовхом для організації ремонтних робіт, які було зроблено на харчоблоці, у пральні та коридорах дитячого садка. Силами працівників дошкільної установи було відремонтовано та пофарбовано стіни, стелю, підлогу та металоконструкції на харчоблоці.

Виконані ремонтні роботи стали першою ластівкою в ряду запланованих ремонтів будівлі (якій вже більше 25 років) на 2015-2016 навчальний рік.

Кожний дитячий садок намагається створити сучасні умови для комфортного перебування дитини в навчальному закладі впродовж року.Кожний дитячий садок намагається створити сучасні умови для комфортного перебування дитини в навчальному закладі впродовж року.

Останні статті на сайті