Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 59 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Більш ніж вдалий дебют Бахмутських спортсменів!

Переглядів: 1368
21.05.2021 - 15:40

16-17 травня в м. Запоріжжя пройшов чемпіонат України зі спортивного орієнтування, нового формату (рогейн), який зібрав 76 спортсменів із Запорізької, Вінницької, Дніпропетровської, Харківської, Черкаської, Чернівецької,  Київської, Івано-Франківської, Закарпатської, Луганської, Полтавської, Хмельницької, Херсонської областей та м. Київ.

Донецьку область представляли спортсмени з міст: Бахмут, Дружківка, Слов’янськ, Краматорськ. Команду Бахмута представляли три спортсмени, які були сформовані в одну команду  МІКС-20  «Пошук» від центру «Спорт для всіх» Бахмутської міської ради. До складу команди ввійшли Пруденко Олена ( 1 розряд ), Носков Гліб (2 розряд), Бумар Олексій ( КМСУ ).

Роген - це досить новий вид спорту, який входить до спортивного орієнтування та дуже швидко набирає обертів у світі, де проводиться багато міжнародних змагань. Особливість змагань у тому, що пошук контрольних пунктів на місцевості проводиться протягом 8, 12, та 24 годин безперервно.

О 14-00 на мальовничому острові Хортиця дано старт змаганням. Учасникам треба було протягом 12 годин  знайти 94 контрольних пункти. Жара та пошук контрольних пунктів в темряві  були основними  перешкодами для  команд. Бахмутські спортсмени вперше приймали участь у таких змаганнях. Фініш  у дві години ночі, подолав понад 100 км., показав що наші спортсмени найкращі. Зібравши 160 балів, випередивши на 22 бали команду з Полтавщини - вибороли перше місце, третє місце - у спортсменів з Івано-Франківської області. Більш ніж вдалий дебют!!! Спортсмени  були нагороджені грамотами та медалями Міністерства молоді та спорту України, федерації спортивного орієнтування України. Додаємо також, що у  загально командному заліку Донецька область посіла 5 місце серед 15 областей. Наступні змагання  (рогейн 24 години) відбудуться в Полтаві та будуть останніми з відбору на Чемпіонат Європи, який відбудеться у вересні у Литві. Вітаємо наших чемпіонів та бажаємо нових перемог!

16-17 травня в м. Запоріжжя пройшов чемпіонат України зі спортивного орієнтування, нового формату (рогейн)

Останні статті на сайті