Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 68 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Проєкти Європейського Інвестиційного Банку

Переглядів: 2134

З метою подолання наслідків конфлікту у східній частині України, включаючи вирішення потреб внутрішньо переміщених осіб, 22 грудня 2014 року була підписана Фінансова угода між Україною та Європейським Інвестиційним Банком (ЄІБ) на залучення кредитних ресурсів у розмірі 200 млн. євро. В рамках проєкту “Надзвичайна кредитна програма для відновлення України” 20 квітня 2015 року Верховна Рада України ратифікувала зазначений документ Законом України № 346-VIII і Фінансова Угода 13 травня 2015 набула чинності.

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 22.09.2016 № 712 «Деякі питання реалізації проєктів у рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України» було затверджено Перелік проєктів, що фінансуються за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам. Серед громад, яким Європейський Інвестиційний Банк (ЄІБ) надає допомогу на покращення соціальної інфраструктури та доступності публічних послуг для населення у м. Бахмут.

Для забезпечення належної підготовки і реалізації субпроєктів з відновлення пошкодженої інфраструктури, вирішення проблем внутрішньо переміщених осіб Міністерством розвитку громад та територій України проведено роботу з місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування: розроблені критерії впровадження Плану соціального менеджменту, Плану залучення зацікавлених сторін, вимірювання соціальних впливів субпроєктів на різні групи бенефіціарів, включно з ВПО.

  1. Субпроєкти, що реалізуюся Управлінням освіти Бахмутської міської ради
  2. Субпроєкти, що реалізуюся Управлінням розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради
  3. Субпроєкт, що реалізується Бахмутською міською радою
  4. Субпроєкт, що реалізується Управлінням охорони здоров'я Бахмутської міської ради