Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 84 гостя.

Донецька обласна рада

З початку 2017 року Головним управлінням ДФС у Донецькій області забезпечено рекордні надходження до зведеного бюджету країни.

Переглядів: 715

Порівнянно з минулорічними показниками, надходження до бюджетів всіх рівнів збільшились на 57% або на 1,7 млрд гривень. Так, за два місяці поточного року платники Донеччини сплатили понад 2,8 млрд гривень.
Зокрема збільшився і середньомісячний показник надходжень, який цьогоріч склав 1,4 млрд грн проти 1 млрд грн за результатами минулого року.
Більша частка від усіх перерахувань платників податків, а саме 56%, залишається у місцевих бюджетах регіону. З початку 2017 року місцеві скарбниці отримали майже 1,6 млрд грн, що на півмільйона гривень більше, ніж торік. Основні податки, які формують місцевий бюджет - це податок з доходів фізичних осіб (937 млн грн), єдиний податок (понад 144 млн грн) та плата за землю (132 млн гривень).
Також спостерігається чітка тенденція збільшення надходжень до держбюджету від платників Донеччини. Цьогоріч до державного бюджету країни спрямовано удвічі більша сума податків, ніж за аналогічний період минулого року. Найбільші надходження податків (зборів) забезпечено з податку на прибуток підприємств (майже 400 млн грн), податку на доходи фізичних осіб та військового збору (понад 380 млн грн) та ПДВ з вироблених товарів (понад 353 млн гривень).
Крім досягнень фахівців фіскальної служби Донеччини у наповненні загального фонду держбюджету важливу роль відіграє сумлінне ставлення платників податків області. Головне управління ДФС у Донецькій області висловлює свою вдячність та повагу усім платникам податків, які своєчасно та в повному обсязі забезпечують виконання свого конституційного обов’язку сплачувати податки.
Донеччина: у січні оформлено на 1000 митних декларацій більше, ніж торік