Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 108 гостей.

Верховна рада України

Донеччина: вилучено контрафактного тютюну на 2,6 мільйона гривень

Переглядів: 634
19.12.2018 - 15:45

В рамках операції «Акциз-2018» триває проведення податковою міліцією Донеччини заходів, спрямованих на упередження збитків та додаткові надходження до держбюджету.

Днями співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Донецькій області та спеціального підрозділу податкової міліції ДФС України, який залучений до складу Об’єднаних сил, спільно з працівниками Служби безпеки України та Прокуратури Донецької області, в рамках проведення операції «Акциз-2018» та оперативного супроводження досудового розслідування кримінального провадження, раніш внесеного СУ ФР ГУ ДФС у Донецькій області, за  ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 204 Кримінального кодексу України (факт зберігання та транспортування з метою збуту незаконно виготовлених тютюнових виробів), проведено огляд  приміщення, розташованого у м. Слов’янськ Донецької області.   

У ході огляду складського приміщення, проведеного в рамках кримінального провадження, з незаконного обігу вилучено тютюнові вироби загальною кількістю майже 65 тис. пачок на суму орієнтовно 2,6 млн гривень.

Слідство триває.