Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 63 гостя.

Презедент України

Інформаційно – довідковий департамент державної податкової служби (ІДД ДПС)

Переглядів: 9707

Шановні платники податків!

Артемівська ОДПІ повідомляє: на виконання завдань, визначених пріоритетними напрямами діяльності Державної податкової адміністрації України на 2008 рік, запроваджено сучасний контакт – центр, функції якого виконує Інформаційно – довідковий департамент державної податкової служби (ІДД ДПС).

Платники податків з усіх регіонів України мають змогу отримати відповіді на запитання за багатоканальним телефонним номером 8-800-501-00-70 (безкоштовно із стаціонарних телефонів).

Для створення найбільш зручних умов для платників податків відповіді надаються також факсом та електронною поштою через мережу Інтернет (IDD@STA.GOV.UA).

Режим роботи ІДД ДПС з 8 год.00 хв. до 20 год.00хв. щоденно, крім суботи та неділі.

Інформаційно - довідкові послуги надаються з питань податкового та валютного законодавства, законодавства з питань проведення розрахункових та касових операцій, реєстрації та обліку платників податків, патентування, ліцензування (у випадках, коли органом ліцензування є орган державної податкової служби), контролю за виробництвом та обігу спирту, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, положень міжнародних договорів України з питань оподаткування та іншого законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на органи державної податкової служби.