Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 77 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 17.03.2016 №51

Переглядів: 813

Про затвердження коефіцієнтів співвідношення кількості безоплатно перевезених і платних пасажирів у загальному обсязі пасажирських перевезень на міському електротранспорті (тролейбусі)  та міських автобусних маршрутах загального користування у місті Бахмуті на 2016 рік

Втратило чинність:

Розглянувши службову записку від  10.03.2016 № 01-0985-06 начальника відділу розвитку міського господарства Артемівської міської ради Жеребятьєвої С.В. щодо затвердження коефіцієнтів співвідношення кількості безоплатно перевезених і платних пасажирів у загальному обсязі пасажирських перевезень на міському електротранспорті (тролейбусі) та міських автобусних маршрутах загального користування у місті Бахмуті на 2016 рік, враховуючи пропозиції робочої групи по обліку перевезень пасажирів на маршрутах міського сполучення для визначення коефіцієнту співвідношення кількості безоплатно перевезених і платних пасажирів у загальному обсязі пасажирських перевезень  на міському електротранспорті (тролейбусі) та міських автобусних маршрутах загального користування у м. Артемівську, затвердженої розпорядженням міського голови від 11.02.2016 № 24-рр (протокол від 04.03.2016 №3), з метою впорядкування на території м. Бахмута питання перевезення пільгових категорій громадян і забезпечення ефективного використання бюджетних коштів, відповідно до Законів України: від 29.06.2014 № 1914- IV «Про міський електричний транспорт» із внесеними до нього змінами, «Про автомобільний транспорт» в редакції від 23.02.2006 № 3492 – IV із внесеними до нього змінами, керуючись ст. ст. 17, 18, 52, 73 Закону України від 21.05.97 № 280/97 – ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», із  внесеними до нього змінами, виконком Артемівської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. 1. Затвердити коефіцієнти співвідношення кількості безоплатно перевезених і платних пасажирів у загальному обсязі пасажирських перевезень на міському електротранспорті (тролейбусі) та міських автобусних маршрутах загального користування у місті Бахмуті на 2016 рік:
    1. на міському електротранспорті (тролейбусі) – 3,2;
    2. на міських автобусних маршрутах загального користування – 0,37.
  2. Визначити, що коефіцієнти співвідношення кількості безоплатно перевезених і платних пасажирів у загальному обсязі пасажирських перевезень на міському електротранспорті (тролейбусі) та міських автобусних маршрутах загального користування у місті Бахмуті на 2016 рік, затверджені цим рішенням, застосовуються з 01.01.2016 року по 31.12.2016 року.
  3. Управлінню праці та соціального захисту населення Артемівської міської ради (Сподіна) при проведенні розрахунків з підприємствами – перевізниками за перевезення пільгової категорії громадян на маршрутах міського сполучення, використовувати затверджені коефіцієнти.
  4. Доручити відділу розвитку міського господарства Атремівської міської ради (Жеребятьєва) довести дане рішення до відома та використання в роботі підприємств – перевізників, з якими укладені договори на перевезення пасажирів на міському електротранспорті (тролейбусі) та міських автобусних маршрутах загального користування.
  5. Вважати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 21.01.2015 № 21 «Про тимчасове застосування у 2015 році коефіцієнтів співвідношення кількості безоплатно перевезених і платних пасажирів у загальному обсязі пасажирських перевезень на міському електротранспорті (тролейбусі) та міських, приміських автобусних маршрутах загального користування у м. Артемівську».
  6. Організаційне забезпечення виконання рішення покласти на управління праці та соціального захисту населення Артемівської міської ради (Сподіна),  відділ розвитку міського господарства Артемівської міської ради (Жеребятьєва).
  7. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на заступників міського голови Куліш Т.А., Головкіну О.А.

Міський голова                                                         О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 17.03.2016 №51
Про затвердження коефіцієнтів співвідношення кількості безоплатно перевезених і платних пасажирів у загальному обсязі пасажирських перевезень на міському електротранспорті (тролейбусі) та міських автобусних маршрутах загального користування у місті Бахмуті на 2016 рік
11.69 KB