Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 126 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Рішення Артемівської міської ради від 27.11.2013 №6/45-871

Переглядів: 1477
сессия : 

Про внесення змін до рішень Артемівської міської ради

Заслухавши інформацію начальника Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради Зінченко Н.Л. щодо внесення змін до рішень Артемівської міської ради, враховуючи пропозиції постійної комісії по роботі з підприємствами, яким майно комунальної власності територіальної громади м.Артемівська надано в концесію, та співзасновником яких є Артемівська міська рада (протокол № 7 від 25.11.2013),  керуючись ст.ст. 26, 60 Закону України від 21.05.97 N280/97-ВР «Про  місцеве  самоврядування  в  Україні» із внесеними до нього змінами, Законом України від 03.03.98 № 147/98-ВР «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності» із внесеними до нього змінами,  Законом України від 16.07.99 №997-XIV «Про концесії» із внесеними до нього змінами, Законом України від 21.10.2010 № 2624-VI «Про особливості передачі в оренду чи концесію об’єктів у сферах теплопостачання, водопостачання та водовідведення, що перебувають у комунальній власності», із внесеними до нього змінами, Положенням про порядок передачі об'єктів права державної власності, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 21.09.98 №1482,  із внесеними до нього змінами, Артемівська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести наступні зміни до рішення Артемівської міської ради від 23.10.2013 №6/44 - 836 «Про передачу майна комунальної власності територіальної громади м.Артемівська»:
    1. Викласти п.1 рішення в такій редакції: «Передати майно комунальної власності територіальної громади м.Артемівска – модульну дахову котельню з обладнанням (згідно переліку – додається), розташовану за адресою: м.Артемівськ, вул. Сибірцева,172, яка знаходиться на балансі комунального підприємства «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг», до складу об’єкта концесії, переданого  товариству з обмеженою відповідальністю «Артемівськ-Енергія» згідно концесійного договору від 24.07.2007, укладеного між Артемівською міською радою і товариством з обмеженою відповідальністю «Артемівськ-Енергія», із внесеними до нього змінами (далі – Концесійний договір).
    2. Викласти додаток до рішення, що стосується   Переліку  майна – модульної дахової котельні з обладнанням, розташованої за адресою: м.Артемівськ, вул. Сибірцева,172, яка знаходиться на балансі комунального підприємства «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг»,  та передається до складу об’єкта концесії, переданого  товариству з обмеженою відповідальністю «Артемівськ-Енергія» згідно концесійного договору від 24.07.2007, укладеного між Артемівською міською радою і товариством з обмеженою відповідальністю «Артемівськ-Енергія»,  із внесеними до нього змінами,  в новій редакції (додається).
  2. Внести зміни  до рішення Артемівської міської ради   від 23.10.2013 №6/44 - 837 «Про прийняття (безоплатно) майна у комунальну власність територіальної громади м.Артемівська», виклавши додаток до рішення, що стосується Переліку майна – модульної котельні з обладнанням, розташованої за адресою: м.Артемівськ, вул. Комсомольська,20, яка безоплатно приймається  у комунальну власність територіальної громади м. Артемівська від концерну «Група компаній «Капітель»  та  передається до складу об’єкта концесії, переданого товариству з обмеженою відповідальністю «Артемівськ-Енергія» згідно концесійного договору від 24.07.2007, укладеного між Артемівською міською радою і товариством з обмеженою відповідальністю «Артемівськ-Енергія», із внесеними до нього змінами, в новій редакції (додається).
  3. Організаційне виконання рішення покласти на комунальне підприємство «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» (Бондарєв),  товариство з обмеженою відповідальністю «Артемівськ-Енергія» (Повілєнас), Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко), заступника міського голови Головкіну О.А.
  4. Координаційне  забезпечення виконання рішення покласти  на постійні комісії Артемівської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Василюк), секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.                             

Міський голова                                           О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Артемівської міської ради від 27.11.2013 №6/45-871
Про внесення змін до рішень Артемівської міської ради
20.69 KB