Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 108 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

ЛЕГКА АТЛЕТИКА

Переглядів: 1697
12.09.2017 - 10:48

07-08 травня на бахмутських стадіонах «Авангард» та «Металург» відбувся чемпіонат Донецької області з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2002-2003, 2004-2005 років народження та молодше, пам’яті заслуженого майстра спорту И.Г. Откаленко.У змаганнях взяли участь понад 200 спортсменів з 15 дитячо-юнацьких спортивних шкіл Донецької області.

В офіційній частині змагань  начальник Управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик урочисто привітав учасників змагань. Багато добрих слів було сказано начальником Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради Віктором Лисом.  
Спортсмени змагалися з таких видів спорту -  метання диску, спису, молоту, штовхання ядра, стрибки у довжину та висоту, бігу 60, 100,  200, 400, 600, 800м.
Чемпіони та призери були нагороджені грамотами та медалями Управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації.
Хлопці та дівчата получили задоволення та різноманітні емоції.
Ми щиро бажаємо всім  спортсменам  активної участі в спорті. Нехай перші здобуті медалі стануть щасливим квитком до здійснення всіх їхніх мрій!

Останні статті на сайті