Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 96 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Рішення Артемівської міської ради від 23.07.2014 №6/53-1041

Переглядів: 826
сессия : 

Про надання дозволу на реалізацію майна комунального підприємства  «Артемівськкомунспецтранс»

Розглянувши службову записку від 11.07.2014 № 01-2427-06  голови комісії з припинення юридичної особи – комунального підприємства «Артемівськкомунспецтранс» Головкіної  О.А. щодо надання дозволу на реалізацію майна комунальної власності територіальної громади м.Артемівська, яке знаходиться на балансі комунального підприємства «Артемівськкомунспецтранс»,  відповідно до ст.ст.26,60 Закону України від 21.05.97 №280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Артемівська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Надати комісії з припинення юридичної особи – комунального підприємства «Артемівськкомунспецтранс» (далі-комісія) дозвіл на реалізацію майна  комунальної власності територіальної громади м.Артемівська, яке знаходиться на балансі комунального підприємства «Артемівськкомунспецтранс» згідно з переліком (додається).
  2. Комісії (Головкіна)  в установленому законодавством порядку здійснити відчуження майна комунальної власності територіальної громади м.Артемівська, яке знаходиться на балансі комунального підприємства «Артемівськкомунспецтранс» на конкурсних засадах за ціною, не нижчою від вартості, визначеної експертною оцінкою.
  3. Доручити  голові комісії Головкіній О.А. здійснити  в установленому законодавством порядку підписання відповідних договорів купівлі-продажу майна та інших, пов’язаних з ними документів.
  4. Кошти, отримані від реалізації майна, направити на погашення кредиторської заборгованості комунального підприємства «Артемівськкомунспецтранс».
  5. Комісії (Головкіна)  в термін до 20.09.2014 надати до Артемівської міської ради інформацію про реалізацію майна, відповідно до цього рішення, цільове використання отриманих коштів та стан розрахунків по погашенню кредиторської заборгованості комунального підприємства «Артемівськкомунспецтранс».
  6. Організаційне виконання рішення покласти на комісію з припинення юридичної особи – комунального підприємства «Артемівськ-комунспецтранс» (Головкіна).
  7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Артемівської міської ради: з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв),  з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко),  секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.

Секретар Артемівської міської  ради                              С.І. КІЩЕНКО

ДолученняРозмір
Файл Рішення Артемівської міської ради від 23.07.2014 №6/53-1041
Про надання дозволу на реалізацію майна комунального підприємства «Артемівськкомунспецтранс»
18.99 KB