Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 107 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Рішення Артемівської міської ради від 13.01.2015 №6/60-1132

Переглядів: 1344
сессия : 

Про встановлення пільг щодо земельного податку, що сплачується на території м.Артемівська

Заслухавши інформацію від 06.01.2015 №01-0011-06 начальника фінансового управління Артемівської міської ради Ткаченка О.М. про встановлення пільг щодо земельного податку, що сплачується на території м.Артемівська, відповідно до ст.12 Земельного кодексу України від 25.10.2001 №2768-III із внесеними до нього змінами, Податкового кодексу України від 02.12.2010 № 2755-VI із внесеними до нього змінами, керуючись ст.26 Закону України від 21.05.1997 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Артемівська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Встановити пільги щодо земельного податку, що сплачується на території м.Артемівська, звільнивши від сплати земельного податку юридичні особи:
    1. парки комунальної власності;
    2. навчальні заклади сільськогосподарського профілю та професійно-технічні училища;
    3. органи державної влади та органи місцевого самоврядування, органи прокуратури; заклади, установи та організації, спеціалізовані санаторії України для реабілітації, лікування та оздоровлення хворих; військові формування, утворені відповідно до законів України, Збройні Сили України та Державну прикордонну службу України, які повністю утримуються за рахунок коштів державного або місцевих бюджетів;
    4. дитячі санаторно-курортні та оздоровчі заклади України незалежно від їх підпорядкованості, у тому числі дитячі санаторно-курортні та оздоровчі заклади України, які знаходяться на балансі підприємств, установ та організацій;
    5. дошкільні та загальноосвітні навчальні заклади незалежно від форм власності і джерел фінансування, заклади культури, науки, освіти, охорони здоров'я, соціального захисту, фізичної культури та спорту, які повністю утримуються за рахунок коштів державного або місцевих бюджетів.
  2. Джерелом покриття втрат доходів міського бюджету м.Артемівська від надання пільг по земельному податку,  вважати додаткові надходження по орендній платі за землю по  договорам оренди земельних ділянок , які будуть укладені у 2015 році.
  3. Встановити, що дане рішення набирає чинності з 01 січня 2015 року.
  4. Доручити фінансовому управлінню Артемівської міської ради (Ткаченко) здійснити в установленому порядку оприлюднення цього рішення у місцевих засобах масової інформації та шляхом розміщення на офіційному веб-сайті Артемівської міської ради.
  5. Організаційне виконання рішення покласти на фінансове управління Артемівської міської ради (Ткаченко), першого заступника міського голови Савченко Т.М.
  6. Контроль за виконання рішення покласти на постійну комісію Артемівської міської ради з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                                         О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Артемівської міської ради від 13.01.2015 №6/60-1132
Про встановлення пільг щодо земельного податку, що сплачується на території м.Артемівська
12.94 KB