Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 126 гостей.

Рішення Артемівської міської ради від 22.07.2015 №6/70-1261

Переглядів: 1105
сессия : 

Про надання медичної допомоги в 2016році мешканцям м. Артемівська в лікувально - профілактичних установах м. Краматорська

Заслухавши інформацію від 24.06.2015 № 01-1995-06 в. о. начальника відділу охорони здоров’я Артемівської міської ради Мироновій О. О. щодо надання медичної допомоги мешканцям м. Артемівська в лікувально-профілактичних установах м. Краматорська, з метою забезпечення надання у 2016 році медичної допомоги мешканцям територіальної громади м. Артемівська у відділенні новонароджених дітей в комунальній медичній установі «Дитяче територіальне медичне об`єднання» м. Краматорська та надання медичної допомоги хворим хронічно-нирковою недостатністю у відділенні гемодіалізу в комунальній медичній установі «Міська лікарня № 1» м. Краматорська, на підставі ст.ст. 89, 93 Бюджетного кодексу України від 08.07.2010 № 2456-VI із внесеними до нього змінами, керуючись ст. 26 Закону України від 21.05.1997 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Артемівська міська рада

Вирішила:

  1. Передати у 2016 році з міського бюджету м. Артемівська до міського бюджету м. Краматорська кошти на фінансування медичного обслуговування мешканців м. Артемівська у лікувально-профілактичних установах м. Краматорська у сумі 425,0 тис. грн., у тому числі:
    1. Для надання медичної допомоги у відділенні новонароджених дітей в комунальній медичній установі «Дитяче територіальне медичне об`єднання» м. Краматорська у сумі 145,0 тис. грн.
    2. Для надання медичної допомоги у відділенні гемодіалізу в комунальній медичній установі «Міська лікарня № 1» м. Краматорська у  сумі 304,0 тис. грн.
  2. Затвердити текст Договорів:
    1. «Про надання медичної допомоги мешканцям м. Артемівська у відділенні новонароджених дітей в комунальній медичній установі «Дитяче територіальне медичне об`єднання» м. Краматорська» (додається).
    2. «Про надання медичної допомоги мешканцям м. Артемівська у відділенні гемодіалізу в комунальній медичній установі «Міська лікарня № 1» м. Краматорська (додається).
  3. Доручити міському голові Реві О.О. підписати Договори:
    1. «Про надання медичної допомоги мешканцям м. Артемівська у відділенні новонароджених дітей в комунальній медичній установі «Дитяче територіальне медичне об`єднання» м. Краматорська».
    2. «Про надання медичної допомоги мешканцям м. Артемівська у відділенні гемодіалізу в комунальній медичній установі «Міська лікарня № 1» м. Краматорська».
  4. Організаційне виконання рішення покласти на фінансове управління Артемівської міської ради (Ткаченко), першого заступника міського голови Савченко Т.М.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Артемівської міської ради: з питань соціального захисту населення і охорони здоров’я (Красножон), з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                                                  О. О. Рева

ДолученняРозмір
Файл Рішення Артемівської міської ради від 22.07.2015 №6/70-1261
Про надання медичної допомоги в 2016році мешканцям м. Артемівська в лікувально - профілактичних установах м. Краматорська
18.46 KB