Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 124 гостя.

Донецька обласна рада

Рішення Бахмутської міської ради від 22.06.2016 №6/87-1544

Переглядів: 1043
сессия : 

Про затвердження Програми ефективної системи організації роботи з гуманного регулювання чисельності бродячих і безпритульних тварин на території Бахмутської міської ради на 2016-2020 роки

Втратило чинність на підставі:

Розглянувши електронну петицію «Будівництво притулку для безпритульних тварин», висновок постійних комісій Бахмутської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів; з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту і зв'язку, проект Програми ефективної системи організації роботи з гуманного регулювання чисельності бродячих і безпритульних тварин на території Бахмутської міської ради на 2016-2020 роки, ухвалений рішенням виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 08.06.2016 №133, заслухавши інформацію начальника Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради Жеребятьєвої С.В. з цього питання, з метою організації роботи з регулювання чисельності бродячих і бездомних тварин на території Бахмутської міської ради для забезпечення гуманного ставлення до тварин та створення безпечних умов життєдіяльності мешканців міст, відповідно до Закону України від 13.12.2001 №2894-ІІІ «Про тваринний світ» із внесеними до нього змінами, Закону України від 21.02.2006 №3447-ІV «Про захист тварин від жорстокого поводження» із внесеними до нього змінами, Порядку розгляду електронних петицій, адресованих Бахмутській міській раді, затвердженого рішенням Бахмутської міської ради від 27.04.2016 № 6/83-1464, керуючись ст.26 Закону України від 21.05.1997 №280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Підтримати електронну петицію «Будівництво притулку для безпритульних тварин».
  2. Затвердити Програму ефективної системи організації роботи з гуманного регулювання чисельності бродячих і безпритульних тварин на території Бахмутської міської ради на 2016-2020 роки (далі – Програма) (додається).
  3. Доручити Управлінню розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради (Жеребятьєва) поінформувати автора 0петиції про підсумки розгляду петиції, загальному відділу Бахмутської міської ради (Іонцева) оприлюднити відповідь на веб-сайті петицій та надіслати автору.
  4. Фінансовому управлінню Бахмутської міської ради (Ткаченко) забезпечити фінансування заходів Програми в межах бюджетних асигнувань, передбачених у міському бюджеті м. Бахмута на 2016 рік, та передбачити фінансування заходів Програми при формуванні проектів міського бюджету м. Бахмута на 2017-2020 роки.
  5. Організаційне виконання рішення покласти на Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради (Жеребятьєва), Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Гладка), Фінансове управління Бахмутської міської ради (Ткаченко), комунальне підприємство «ФЛОРА» (Ковалевський), виконкоми Соледарської (Товстокоренко), Часовоярської (Опанасенко) міських рад, громадську організацію «Артемівське товариство захисту тварин» (Шажко), заступника міського голови Головкіну О.А., першого заступника міського голови Савченко Т.М.
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань  житлово – комунального господарства, екології, транспорту і зв’язку (Северінов), з питань депутатської діяльності, законності і правопорядку (Захаренко), секретаря Бахмутської міської ради  Кіщенко С.І.  

Секретар Бахмутської міської ради                                С.І. Кіщенко

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 22.06.2016 №6/87-1544
Про затвердження Програми ефективної системи організації роботи з гуманного регулювання чисельності бродячих і безпритульних тварин на території Бахмутської міської ради на 2016-2020 роки
25.06 KB