Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 97 гостей.

Урядовий портал

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 09.09.2020 №272

Переглядів: 472

Про затвердження кошторисного розрахунку і вартості безоплатного капітального ремонту квартири, яка належить на праві приватної власності особі з інвалідністю ІІ групи внаслідок війни (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))

Заслухавши інформацію начальника Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради - співголову комісії виконавчого комітету Бахмутської міської ради по розгляду звернень пільгової категорії громадян, мешкаючих на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади, з питань проведення безоплатного капітального ремонту власних житлових будинків і квартир осіб,  що мають право на таку пільгу, а також першочерговий поточний ремонт житлових будинків і квартир осіб, які мають на це право, склад якої затверджений рішенням виконкому Бахмутської міської ради від 13.11.2019 № 265, Сподіну І.В. щодо затвердження кошторисного розрахунку і вартості безоплатного капітального ремонту квартири (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), яка належить на праві приватної власності особі з інвалідністю ІІ групи внаслідок війни (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), відповідно до ст. 13 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», п.204 ч.1 ст.91 Бюджетного кодексу України, Порядку проведення безоплатного капітального ремонту власних житлових будинків і квартир осіб, що мають право на таку пільгу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20.05.2009 № 565 (зі змінами), рішення Бахмутської міської ради від 20.12.2019 № 6/137-2795 «Про забезпечення  проведення розрахунків при наданні пільг з послуг зв`язку та інших, передбачених законодавством пільг, окремим категоріям громадян, мешканцям Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади, за рахунок коштів бюджету Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади», рішення Бахмутської міської ради від 28.11.2018 № 6/123-2363 «Про затвердження Комплексної програми  по соціальному захисту окремих категорій громадян на 2019-2022 роки» (зі змінами), керуючись ст.ст. 34, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Бахмутської міської ради

ВИРІШИВ:           

  1. Затвердити кошторисний розрахунок і вартість безоплатного  капітального ремонту квартири (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), яка належить на праві приватної власності  особі з інвалідністю ІІ групи внаслідок війни (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), у сумі 65629,00 грн. (зведений кошторисний розрахунок вартості об’єкта будівництва додається).
  2. Головному розпоряднику коштів бюджету Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади - Управлінню праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради (Сподіна) забезпечити організацію проведення у відповідності з діючим законодавством безоплатного капітального ремонту об’єкту, визначеного у    п. 1 цього рішення.
  3. Організаційне  виконання  рішення покласти на Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради (Сподіна).
  4. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на заступника міського голови  Точену В.В.

Міський голова                                                                          О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 09.09.2020 №272
Про затвердження кошторисного розрахунку і вартості безоплатного капітального ремонту квартири, яка належить на праві приватної власності особі з інвалідністю ІІ групи внаслідок війни (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))
15.98 KB