Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 57 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Рішення Бахмутської міської ради від 20.12.2017 №6/108-2061

Переглядів: 732
сессия : 

Про надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Бахмута

Розглянувши службову записку від 08.12.2017 № 01-6263-06 та заслухавши інформацію від 08.12.2017 до № 01-6263-06 начальника Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради Отюніної Н.С. «Про надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Бахмута», враховуючи заяви фізичних осіб, керуючись ст.ст.26,60 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, ст.ст.12, 38-40, 79-1, 92, 116, 118, 120, 122-126, 181-184 Земельного кодексу України від 25.10.2001 №2768-ІІІ із внесеними до нього змінами, Законом України від 22.05.2003 №858-ІV «Про землеустрій» із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада

В И Р І Ш И Л А: 

1. Надати дозволи на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Бахмута:

1.1. ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕНЕРГО-ІНДАСТРІ» (код ЄДРПОУ 35715626) по вул. Свято-Георгіївська, 2-б у м. Бахмут, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії, із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення, на умовах оренди.

1.2.  Фізичній особі Бережному Віталію Анатолійовичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Декабристів, гараж № 33 у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, на умовах оренди.

1.3. Фізичній особі Вітенко Світлані Петрівні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Хмельницького, 14-Б у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.

1.4. Фізичній особі Вітенку Андрію Григоровичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Хмельницького, 14-В у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.

1.5. Фізичній особі Данканичу Миколі Васильовичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”)  по пров.1-й Алебастровий, земельна ділянка № 19 у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.

1.6.  Фізичній особі – підприємцю Іванову Петру Олексійовичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) та фізичній особі Груздову Ігорю Семеновичу (реєстр.№ облікової картки платника податків 2468011993) по вул. О.Сибірцева, 140 у м. Бахмут, для обслуговування нежилих приміщень (службові будівлі), із земель житлової і громадської забудови, на умовах оренди.

1.7. Фізичній особі Ковтуненку Сергію Сергійовичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по пров.1-й Алебастровий, земельна ділянка № 99 у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.

1.8. Фізичній особі Козаченко Феодорі Єрмолаївні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по пров. Хмельницького, 1а, у м. Бахмут, для ведення городництва, із земель житлової і громадської забудови, на умовах оренди.

1.9.  Фізичній особі Пєшкову Станіславу Костянтиновичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Незалежності (Радянська), 73 у м. Бахмут, для обслуговування нежилого приміщення, із земель житлової і громадської забудови, на умовах оренди.

1.10. Фізичній особі Прокоп’євій Тетяні Максимівні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Чернишевського, 56 у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.

1.11. Фізичній особі Ромегу Юрію Васильовичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по пров. 4-й Пушкіна, гараж № 2 у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, на умовах оренди.

1.12. Фізичній особі Терещенку Анатолію Івановичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Б.Горбатова, 23, гараж б/н у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, на умовах оренди.

 

2. Надати дозвіл на розробку технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності територіальної громади м. Бахмута в натурі (на місцевості):

2.1. Фізичній особі Савельєву Валерію Аркадійовичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Миру, 42, гараж б/н у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.

 

3. Внести та затвердити наступні зміни до рішення Бахмутської міської ради від 23.11.2016 №6/94-1709 «Про надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Бахмута»:

3.1. Доповнити рішення пунктом 2 наступного змісту:

«2. Надати дозвіл на розробку технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності територіальної громади м.Бахмута в натурі (на місцевості) фізичній особі Ованесову Роману Сергійовичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по     вул. Незалежності (Радянська), 73 у м. Бахмуті, для обслуговування нежилої окремо розташованої одноповерхової будівлі, із земель житлової і громадської забудови, на умовах оренди», у зв’язку з чим пункти 2-5 вважати пунктами 3-6 відповідно.

3.2. Виключити підпункт 1.5 пункту 1 рішення, у зв’язку із чим підпункти 1.1-1.8 вважати підпунктами 1.1-1.7 відповідно.

 

4.  Юридичним та фізичним особам, зазначеним у пунктах 1, 2 даного рішення: розробити документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок; надати до Бахмутської міської ради для прийняття рішення з оформлення документів на право власності та користування земельними ділянками.

 

5.  Визначити, що юридичні особи та фізичні особи, зазначені у даному рішенні, набувають право на використання земельними ділянками після одержання документів, які посвідчують право користування на них, та їх державної реєстрації.

 

6. Організаційне виконання рішення покласти на Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна), заступника міського голови Федорова Ф.К.

 

7. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), секретаря Бахмутської міської ради              Кіщенко С.І.

 

Міський голова                    О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 20.12.2017 №6/108-2061
Про надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Бахмута
33.03 KB