Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 127 гостей.

Донецька обласна рада

Рішення Бахмутської міської ради від 31.01.2018 №6/109-2081

Переглядів: 1087
сессия : 

Про затвердження заходів з утримання та ремонту об’єктів й елементів благоустрою у м.Бахмут та Порядку використання коштів на ці заходи у 2018 році

Заслухавши начальника Управління  розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради Чорноівана С.П.,  щодо  затвердження заходів з утримання та ремонту об’єктів й елементів благоустрою у м.Бахмут та Порядку використання коштів на ці заходи у 2018 році, з метою забезпечення належного технічного та естетичного стану об’єктів й елементів благоустрою у м. Бахмут, відповідно до законів України:  від 30.06.1993 № 3353-ХII“Про дорожній рух”, із внесеними до нього змінами, від 10.07.2003 № 1102-IV «Про поховання та похоронну справу», із внесеними до нього змінами, керуючись ст.26 Закону України від  21.05.97 №280/97-ВР “Про місцеве самоврядування в Україні”, із внесеними до нього змінами, Законом України від 06.09.2005 № 2807-IV “Про благоустрій населених пунктів”, із внесеними до нього змінами, Порядком проведення ремонту та утримання об’єктів благоустрою населених пунктів, затвердженого наказом Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства від 23.09.2003 № 154, із внесеними до нього змінами, Порядком поховання, функціонування та утримання кладовищ і організацією ритуального обслуговування у м.Артемівську, затвердженим рішенням Артемівської міської ради від 30.01.2013 №6/34-606, Правилами благоустрою у м.Артемівську, затвердженими у новій редакції рішенням Артемівської міської ради від 24.07.2013 №6/41-744, із внесеними до них змінами, Бахмутська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити:
    1. Заходи з утримання та ремонту об’єктів й елементів благоустрою у  м.Бахмут у 2018 році (далі – Заходи), (додаються).
    2. Порядок використання коштів, передбачених у міському бюджеті м.Бахмут на 2018 рік на виконання заходів з утримання та ремонту об’єктів й елементів благоустрою у м.Бахмут (далі – Порядок), (додається).
  2. Визначити граничний рівень рентабельності вартості робіт з утримання та поточного ремонту об’єктів й елементів благоустрою у м.Бахмут у розмірі 10%.
  3. Підприємствам – балансоутримувачам об’єктів та елементів благоустрою у м.Бахмуті, одержувачам бюджетних коштів: КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «БАХМУТСЬКИЙ КОМБІНАТ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ»  (Войтенко), КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «БАХМУТЕЛЕКТРОТРАНС» (Капарунін) - організувати роботи з утримання й ремонту об’єктів  та елементів  благоустрою у м.Бахмут, згідно діючого законодавства, в межах коштів, передбачених на ці цілі в міському бюджеті м.Бахмут на 2018 рік, та забезпечити  їх цільове, ефективне та раціональне використання.
  4. Фінансовому управлінню Бахмутської міської ради  (Ткаченко) забезпечити фінансування Заходів в межах бюджетних асигнувань, передбачених у міському бюджеті м.Бахмут на 2018 рік.
  5. Головному розпоряднику коштів міського бюджету м.Бахмут - Управлінню розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради (Чорноіван) здійснювати фінансування робіт з утримання та ремонту об’єктів й елементів благоустрою у м.Бахмут згідно Порядку, затвердженого цим рішенням.
  6. Організаційне виконання рішення покласти на Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради (Чорноіван),  Фінансове управління Бахмутської міської ради  (Ткаченко), заступника міського голови Федорова Ф.К.
  7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань  житлово-комунального господарства, екології, транспорту і зв’язку (Северінов), з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                                                  О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 31.01.2018 №6/109-2081
Про затвердження заходів з утримання та ремонту об’єктів й елементів благоустрою у м.Бахмут та Порядку використання коштів на ці заходи у 2018 році
28.08 KB