Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 355 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Рішення Бахмутської міської ради від 28.02.2018 №6/110-2116

Переглядів: 480
сессия : 

Про затвердження передавального акту майна комунальної власності територіальної громади м. Бахмута, яке використовувалося комунальним позашкільним навчальним закладом спортивного профілю «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа  № 2 Бахмутської міської ради», що передається на баланс Управлінню  з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради.

Розглянувши службову записку від 29.01.2018 № 01-0519-06 голови комісії з припинення юридичної особи, начальника Управління з питань фізичної культури та спорту  Бахмутської міської ради Лиса В.М. про затвердження передавального акту майна комунальної власності територіальної громади міста Бахмута, яке використовувалося комунальним позашкільним навчальним закладом спортивного профілю «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа  № 2 Бахмутської міської ради», що передається на баланс Управлінню з питань фізичної культури та спорту  Бахмутської міської ради, з метою  виконання  рішення  Бахмутської  міської  ради  від  22.11.2017 № 6/107-2018 «Про припинення юридичної особи комунальний позашкільний навчальний заклад спортивного профілю «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа  № 2 Бахмутської міської ради» шляхом приєднання до комунального позашкільного навчального закладу спортивного профілю «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа  № 1 Бахмутської міської ради», відповідно до ст.ст. 104-107 Цивільного кодексу України від 16.01.2003 № 435-IV, із внесеними до нього змінами, ст. 59 Господарського кодексу України від 16.01.2003 № 436-IV, із внесеними до нього змінами, Закону України «Про фізичну культуру і спорт» в редакції від 17.11.2009 № 1724-VІ, із внесеними до нього змінами, Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань» в редакції від 26.11.2015 № 835-VІІІ, із внесеними до нього змінами, керуючись ст.ст. 17, 26, 60 Закону України від 21.05.1997 № 280/97 - ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Затвердити передавальний акт майна комунальної власності територіальної громади м. Бахмута, яке використовувалося комунальним позашкільним навчальним закладом спортивного профілю «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа  № 2 Бахмутської міської ради», що передається на баланс Управлінню  з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради (додається).

2. Комісії з припинення юридичної особи комунального позашкільного навчального закладу спортивного профілю «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа  № 2 Бахмутської міської ради» подати передавальний акт державному реєстратору для проведення державної реєстрації припинення юридичної особи в порядку, визначеному чинним законодавством України.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань молодіжної політики, освіти, культури і спорту (Капленко), з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв),  секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

Міськой голова                                                        О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 28.02.2018 №6/110-2116
Про затвердження передавального акту майна комунальної власності територіальної громади м. Бахмута, яке використовувалося комунальним позашкільним навчальним закладом спортивного профілю «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 2 Бахмутської міської ради», що передається на баланс Управлінню з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради.
49.75 KB