Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 114 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Рішення Бахмутської міської ради від 27.03.2019 №6/127-2513

Переглядів: 348
сессия : 

Про надання дозволу на списання майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м. Бахмута

Розглянувши службову записку від 04.03.2019 № 01-1234-06 начальника Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради   Отюніної Н.С. про надання дозволу на списання майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м. Бахмута, враховуючи  висновок постійно діючої комісії щодо узгодження списання майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м. Бахмута Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради від 28.02.2019, відповідно до Порядку організації списання майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м. Бахмут, затвердженого у новій редакції рішенням Бахмутської  міської ради від 25.04.2018 № 6/112-2192,  керуючись ст. ст. 26, 60 Закону України від 21.05.1997 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада

ВИРІШИЛА :

  1. Надати дозвіл Управлінню праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради  на списання майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м. Бахмута, що закріплене за ним на праві оперативного управління згідно з переліком (додається).
  2. Управлінню праці та соціального захисту населення  Бахмутської міської ради (Сподіна) у місячний термін в установленому порядку:
    1. Підготувати акт списання майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м. Бахмута, визначеного у додатку до цього рішення, та надати його до Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна).
    2. Оприбуткувати матеріали  непридатні для подальшого використання від розбирання майна комунальної власності територіальної громади м. Бахмута, визначеного у додатку до цього рішення, у відповідності із діючим законодавством, і надати до Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна) документи про їх оприбуткування.
    3. Надати до Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна) звіт про списання майна (основних засобів).
    4. Вжити в установленому законодавством порядку заходи щодо внесення відповідних відомостей до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та облікових даних комунального підприємства «Бахмутське бюро технічної інвентарізації», пов’язаних із списанням майна (основних засобів), визначеного у додатку до цього рішення.         
  3. Організаційне виконання рішення покласти на Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради (Сподіна), Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна), заступників міського голови Точену В.В.,  Стрющенка О.В.
  4. Контроль за виконанням  рішення  покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                              О.О. РЕВА

 

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 27.03.2019 №6/127-2513
Про надання дозволу на списання майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м. Бахмута
24.42 KB