Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 105 гостей.

Презедент України

Рішення Бахмутської міської ради від 27.11.2019 №6/135-2760

Переглядів: 457
сессия : 

Про затвердження структури виконавчих органів Бахмутської міської ради, загальної чисельності апарату міської ради та її виконавчих органів, витрат на їх утримання на 2020 рік

Розглянувши службову записку від 28.10.2019  № 01-6297-06  заступника міського голови Стрющенка О.В.  щодо затвердження структури виконавчих органів Бахмутської міської ради, загальної чисельності апарату міської ради та її виконавчих органів, витрат на їх утримання на 2020 рік, керуючись ст.10, п.5 ч.1ст.26 Закону України  від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», із внесеними до нього змінами,  Бахмутська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Збільшити з 01.01.2020 року чисельність працівників:
    1. Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради на 3 штатні одиниці, в тому числі: 1 штатна одиниця головного спеціаліста та 1 одна штатна одиниця спеціаліста І категорії відділу земельних ресурсів, 1 штатна одиниця головного спеціаліста відділу з управління комунальною власністю та встановити граничну чисельність працівників Управління у кількості 21,5 штатних одиниць.
    2. Управління охорони здоров`я Бахмутської міської ради на 0,5 штатної одиниці водія та встановити граничну чисельність працівників Управління у кількості 9,75 штатних одиниць.
    3. Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради на 4 штатні одиниці, в тому числі: 1 штатна одиниця спеціаліста І категорії відділу обліку та звітності, 1 штатна одиниця спеціаліста І категорії відділу капітального будівництва, 1 штатна одиниця головного спеціаліста з благоустрою та 1 штатна одиниця спеціаліста І категорії з благоустрою відділу міського господарства, та встановити граничну чисельність працівників Управління у кількості 24,5 штатних одиниць.
    4. Управління економічного розвитку Бахмутської міської ради на 1 штатну одиницю провідного спеціаліста відділу територіального розвитку та встановити граничну чисельність працівників Управління у кількості 15,25 штатних одиниць.
    5. Управління культури Бахмутської міської ради на 1 штатну одиницю спеціаліста І категорії та встановити граничну чисельність працівників Управління у кількості 4 штатних одиниці
    6. Загального відділу  Бахмутської міської ради на 5,75 штатних одиниць, у тому числі: 3 штатні одиниці водія, 1,25 штатної одиниці прибиральника службових приміщень, 1,25 двірника, 0,25 штатної одиниці опалювача (на опалювальний сезон) та встановити граничну чисельність  працівників відділу у кількості 20,75 штатних одиниць.
    7. Відділу комп’ютерного забезпечення Бахмутської міської ради на 1 штатну одиницю головного спеціаліста та встановити граничну чисельність  працівників відділу у кількості 4 штатних одиниць.
    8. Апарату Бахмутської міської ради на 5 штатних одиниць спеціалістів І категорії старостинських округів.
  2. Утворити у структурі апарату Бахмутської міської ради з 01.01.2020 відділ кадрового забезпечення Бахмутської міської ради, без статусу юридичної особи, загальною чисельністю 3 штатних одиниці (в т.ч. начальник відділу, головний спеціаліст, спеціаліст І категорії) за рахунок зменшення граничної чисельності працівників апарату Бахмутської міської ради на 2 штатні одиниці: головного спеціаліста з кадрової роботи,  спеціаліста І категорії з кадрової роботи та введення 1 штатної одиниці начальника відділу.
  3. Перейменувати з 01.01.2020 року відділ внутрішньої політики Бахмутської міської ради у відділ інформаційної та внутрішньої політики Бахмутської міської ради.
  4. Збільшити з 01.01.2020 року  чисельність працівників відділу інформаційної та внутрішньої політики Бахмутської міської ради на 1 штатну одиницю головного спеціаліста та встановити граничну чисельність працівників відділу у кількості 4 штатних одиниці.
  5. Затвердити з 01.01.2020 року:
    1. Структуру апарату Бахмутської міської ради на 2020 рік (додається).
    2. Структуру виконавчих органів Бахмутської міської ради (самостійні управління) на 2020 рік (додається).
    3. Загальну чисельність працівників апарату Бахмутської міської ради та її виконавчих органів на 2020 рік у кількості 332,5 штатних одиниць, в т.ч. загальну чисельність працівників апарату Бахмутської міської ради у кількості 119,75 штатних одиниць, загальну чисельність працівників виконавчих органів (самостійні управління) Бахмутської міської ради у кількості 212,75 штатних одиниць.
    4. Витрати  на утримання апарату Бахмутської міської ради та її виконавчих органів (самостійні  управління) на 2020 рік у сумі 75476,1 тис. грн.
  6. Зменшити з 01.03.2020 року загальну чисельність Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради на 10 штатних одиниць (3 штатні одиниці спеціаліста І категорії, 2  штатні одиниці спеціаліста ІІ категорії, 4 штатні одиниці державного соціального інспектора та 1 штатна одиниця водія) та встановити граничну чисельність працівників Управління у кількості 85,5 штатних одиниць.
  7. Затвердити з 01.03.2020 року:
    1. Структуру виконавчих органів Бахмутської міської ради (самостійні управління) на 2020 рік (додається).
    2. Загальну чисельність працівників апарату Бахмутської міської ради та її виконавчих органів на 2020 рік у кількості 322,5 штатних одиниць, в т.ч. загальну чисельність працівників апарату Бахмутської міської ради у кількості 119,75 штатних одиниць, загальну чисельність працівників виконавчих органів (самостійні управління) Бахмутської міської ради у кількості 202,75 штатних одиниць.
  8. Фінансовому управлінню Бахмутської міської ради (Ткаченко) забезпечити фінансування витрат апарату Бахмутської міської ради та її виконавчих органів (самостійні управління) в межах асигнувань, передбачених у бюджеті  Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.
  9. Міському голові Реві О.О.:
    1. Забезпечити гарантії захисту трудових прав працівників та здійснення необхідних заходів, пов’язаних із переведенням: працівників апарату Бахмутської міської ради (головного спеціаліста з кадрової роботи, спеціаліста І категорії з кадрової роботи) відповідно до вимог чинного законодавства.
    2. Здійснити відповідно до діючого законодавства заходи щодо приведення внутрішньої структури та штатного розпису апарату Бахмутської  міської ради та її виконавчих органів у відповідність з цим рішенням.
    3. Призначити в установленому порядку начальника відділу кадрового забезпечення Бахмутської міської ради.
  10. Начальнику Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради Сподіній І.В. забезпечити гарантії захисту трудових прав працівників та здійснення необхідних заходів, пов’язаних із скороченням працівників Управління відповідно до вимог чинного законодавства.
  11. Начальнику Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради Отюніній Н.С., начальнику Управління охорони здоров`я Бахмутської міської ради Мироновій О.О., начальнику Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради Чорноівану С.П., начальнику Управління культури Бахмутської міської ради Падалці О.А., начальнику Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради Сподіній І.В. здійснити заходи щодо приведення внутрішньої структури та штатного розпису Управлінь  у відповідність з цим рішенням.
  12. Головному спеціалісту з кадрової роботи Бахмутської міської ради Зозулі Ф.Г. підготувати проект положення про відділ кадрового забезпечення Бахмутської міської ради  та надати його на розгляд Бахмутської міської ради у термін до 01.01.2020 року.
  13. Організаційне виконання рішення покласти на Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна), Управління охорони здоров`я Бахмутської міської ради (Миронова), Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради (Чорноіван), Управління культури Бахмутської міської ради (Падалка), Фінансове управління Бахмутської  міської ради (Ткаченко), відділ бухгалтерського обліку і звітності Бахмутської міської ради (Брова), головного спеціаліста з кадрової роботи Бахмутської міської ради Зозулю Ф.Г., керуючого справами виконкому Бахмутської міської ради Недашковську Т.І.,  заступників міського голови Точену В.В., Стрющенка О.В., першого заступника міського голови  Савченко Т.М.
  14. Контроль за  виконанням рішення покласти на постійну комісію Бахмутської міської ради з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), секретаря Бахмутської міської ради   Кіщенко С.І. 

Міський голова                                                          О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 27.11.2019 №6/135-2760
Про затвердження структури виконавчих органів Бахмутської міської ради, загальної чисельності апарату міської ради та її виконавчих органів, витрат на їх утримання на 2020 рік
28.92 KB