Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 74 гостя.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Рішення Бахмутської міської ради від 21.04.2020 №6/141-2959

Переглядів: 402
сессия : 

Про надання дозволу на створення квартального комітету «Хромове-1»

Розглянувши висновок організаційного відділу Бахмутської міської ради щодо відповідності  законодавству України поданих документів  про надання дозволу на створення органу самоорганізації населення від 13.03.2020 № 01-1554-06, враховуючи заяву від 13.03.2020 № 01-01/4342 ініціативної групи зі створення квартального комітету «Хромове-1», з метою сприяння діяльності органів  самоорганізації населення, розташованих на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади,  згідно Статуту  територіальної громади міста Бахмута,  затвердженого рішенням Артемівської міської ради  від  26.03.2008 № 5/28 - 581, (зі змінами), відповідно до Порядку  надання дозволу на створення органу самоорганізації населення, затвердженого рішенням Артемівської міської ради від  22.02.2012 № 6/20 – 320 (зі змінами), керуючись  ст.ст.14, 26, 59 Закону  України  «Про місцеве  самоврядування  в Україні», Законом України "Про органи самоорганізації населення", Бахмутська міська  рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Надати дозвіл на створення квартального комітету, який діятиме на  території селища Хромове-1, Іванівського старостинського округу Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади (далі – квартальний комітет).

2. Визначити:

2.1.  Назву квартального комітету - «Хромове-1».

2.2. Територію діяльності квартального комітету «Хромове-1», за адресою: 84500, Україна, Донецька область, Бахмутський район, в межах:

Вулиць:

Булавіна – усі номери;

Вільямса – усі номери;

Докучаєва – усі номери;

Молодіжна – усі номери;

Нова – усі номери.

Провулків:

Новий – усі номери. 

2.3. Основні напрями діяльності квартального комітету «Хромове-1»:

2.3.1. Представлення спільно з депутатами Бахмутської міської ради інтересів жителів кварталу «Хромове-1» в Бахмутській міській раді, її виконавчому комітеті.

2.3.2. Сприяння дотриманню Конституції і законів України, актів Президента України, Кабінета Міністрів України, виконанню рішень Бахмутської міської ради та її виконавчого комітету, а також розпоряджень міського голови.

2.3.3. Внесення у встановленому порядку, пропозицій до проєктів програм соціально-економічного та культурного розвитку та  проєктів бюджетів     Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади.

2.3.4. Організація на добровільних засадах участі населення у здійсненні заходів з охорони навколишнього середовища, проведення робіт з благоустрою, озеленення та утримання в належному вигляді садиб, дворів, вулиць, площ, парків, кладовищ, братських могил, дитячих майданчиків.

2.3.5. Організація на добровільних засадах участі населення у здійсненні заходів щодо охорони пам'яток історії та культури, ліквідації наслідків стихійних лих.

2.3.6. Здійснення контролю за якістю житлово-комунальних послуг, що надаються громадянам, які проживають на території квартального комітету.

2.3.7. Надання допомоги закладам освіти, закладам культури, фізкультури і спорту, у проведенні культурно-освітньої, спортивно-оздоровчої та виховної роботи серед населення, розвитку художньої творчості, фізкультури і спорту, сприяння збереженню культурної спадщини, традицій народної культури, впровадженню в побут нових обрядів.

2.3.8. Організація допомоги престарілим громадянам, особам з інвалідністю, сім'ям загиблих воїнів, партизанів та військовослужбовців, малозабезпеченим та багатодітним сім'ям, а також самотнім громадянам, дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, внесення пропозицій з цих питань до виконкому Бахмутської міської ради.

2.3.9. Надання необхідної допомоги органам пожежного нагляду в здійсненні протипожежних заходів та дотримання вимог протипожежної безпеки.

2.3.10. Сприяння у відповідності з чинним законодавством правоохоронним органам у забезпеченні ними охорони громадського порядку.

2.3.11.  Розгляд звернень громадян, здійснення прийому громадян.

2.3.12. Ведення обліку громадян за віком, за місцем роботи або навчання, які проживають у межах території діяльності квартального комітету.

2.3.13. Сприяння депутатам в організації їх зустрічей з виборцями, прийому громадян та проведення іншої роботи у виборчих округах.

2.3.14. Інформування громадян про діяльність квартального комітету, організація обговорення проєктів  його рішень з найважливіших питань життя територіальної громади.          

3. Зобов’язати ініціативну групу зі створення квартального комітету «Хромове-1» здійснити легалізацію квартального комітету «Хромове-1»,  у встановленому законодавством порядку.

4. Організаційному відділу Бахмутської міської ради (Чернікова) забезпечити оприлюднення даного рішення у засобах масової інформації та шляхом розміщення на офіційному вебсайті Бахмутської міської ради.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію Бахмутської  міської  ради  з питань  житлово – комунального господарства, екології, транспорту і зв’язку  (Северінов), секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                                              О. О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 21.04.2020 №6/141-2959
Про надання дозволу на створення квартального комітету «Хромове-1»
28.07 KB