Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 106 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 10.04.2013 №116

Переглядів: 1145

Про безоплатну передачу майна комунальної власності територіальної громади м.Артемівська

Заслухавши інформацію начальника відділу з управління комунальною власністю Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради Отюніної Н.С. «Про безоплатну передачу майна комунальної власності територіальної громади м.Артемівська», керуючись ст.ст. 29,52,60 Закону України від 21.05.97 N280/97-ВР “Про місцеве самоврядування   в  Україні» із внесеними  до  нього змінами,  Законом України від 03.03.98 № 147/98-ВР «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності» із внесеними до нього змінами, рішенням Артемівської міської ради від 03.12.2010 № 6/1-10 “Про передачу міському голові, виконавчому комітету Артемівської міської ради окремих повноважень в частині фінансово-кредитних відносин і з управління комунальною власністю територіальної громади міста Артемівська”, виконком Артемівської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Передати  безоплатно майно комунальної власності територіальної громади м.Артемівська:
    1. З балансу Артемівської міської ради на баланс управління молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради згідно з переліком (додаток 1).
    2. З балансу відділу охорони здоров’я Артемівської міської ради на баланс комунального підприємства «Артемівський центр медичної діагностики» згідно з переліком (додаток 2).
  2. Відділу бухгалтерського обліку і звітності Артемівської міської ради (Мироненко), управлінню молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради (Махничева), відділу охорони здоров’я Артемівської міської ради  (Мельникова), комунальному підприємству  «Артемівський Центр медичної діагностики» (Чеботенко) оформити згідно з діючим законодавством акти приймання-передачі майна, визначеного відповідно у додатках 1 і 2 цього рішення, та надати їх до Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко).
  3. Організаційне     виконання     рішення    покласти  на відділ бухгалтерського обліку і звітності Артемівської міської ради (Мироненко), управління молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради (Махничева), відділ охорони здоров’я Артемівської міської ради (Мельникова), комунальне підприємство «Артемівський Центр медичної діагностики» (Чеботенко), Управління муніципального розвитку Артемівської   міської ради (Зінченко).
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників  міського голови Петриєнко Т.В., Гончарова С.В.

 Міський голова                                           О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконкому від 10.04.2013 №116
Про безоплатну передачу майна комунальної власності територіальної громади м.Артемівська
17.15 KB