Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 79 гостей.

Верховна рада України

Рішення виконкому Артемівської міської ради від 11.05.2011 №258

Переглядів: 1265

Про надання  згоди  КП “Артемівський комбінат комунальних підприємств ”  на виконання корегування проектної документації для здійснення благоустрою території в межах вул. Артема і вул. Радянській, вул. Леніна і вул. Комсомольській та будівництва громадського туалету  у м. Артемівську

Втратило чинність на підставі:

  • Рішення виконкому Артемівської міської ради від 01.07.2011 №310 Про надання  згоди  КП “Артемівський комбінат комунальних підприємств” на здійснення благоустрою м. Артемівська - реконструкція частини міста в межах  вулиць: Артема,  Леніна, Радянської, Комсомольської та будівництва громадського туалету в центральній частині  м. Артемівська

Розглянувши лист директора КП “Артемівський комбінат комунальних підприємств” Лазутіна В.М. від 04.05.2011 № 01-1543-07 щодо виконання корегування проектної документації для здійснення благоустрою території в межах вул. Артема і вул. Радянській, вул. Леніна і вул. Комсомольській та будівництво громадського туалету  у м. Артемівську, керуючись ст. 14 Закону України від 16.11.92 № 2780-ХП “Про основи містобудування” із  внесеними до нього змінами, ст.ст. 31, 52 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР  “Про місцеве самоврядування в Україні” із  внесеними до нього змінами, Законом України від 20.05.1999 № 687-ХІУ «Про архітектурну діяльність» із внесеними до нього змінами, Законом України від 08.06.2000 №1805-ІІІ “Про охорону культурної спадщини” із  внесеними до нього змінами, Законом України «Про благоустрій населених пунктів» від 06.09.2005 №2807-VІ, із внесеними до нього змінами, Законом України від 17.02.2011 № 3038-VІ «Про регулювання містобудівної діяльності», Правилами благоустрою м. Артемівська, затвердженими рішенням Артемівської міської ради від 28.02.2007 №5/12-278,  виконком міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Надати згоду комунальному підприємству “Артемівський комбінат комунальних підприємств” на виконання корегування проектної документації для здійснення благоустрою території в межах вул. Артема і вул. Радянській, вул. Леніна і вул. Комсомольській та будівництва громадського туалету  у м. Артемівську.
  2. Зобов’язати комунальне підприємство  “Артемівський   комбінат комунальних підприємств” (Лазутін):
    1. Укласти договір на розробку проектної документації для виконання корегування проектної документації для здійснення благоустрою території в межах вул. Артема і вул. Радянській, вул. Леніна і вул. Комсомольській та будівництва громадського туалету  у м. Артемівську, що має відповідну ліцензію та узгодити документацію у встановленому порядку.
    2. Провести експертизу проектно-кошторисної документації в Донецькій обласній службі  Української державної інвестиційної експертизи.
    3. Отримати дозвіл на виконання будівельних робіт в Інспекції Держархбудконтролю у Донецькій області.
    4. Після здійснення робіт на об`єкті забезпечити прийняття його в експлуатацію у відповідності з діючим законодавством.
  3. Фінансовому управлінню Артемівської міської ради (Ткаченко) передбачити кошти на виконання корегування та проведення експертизи проектно-кошторисної документації для здійснення благоустрою території в межах вул. Артема і вул. Радянській, вул. Леніна і вул. Комсомольській та будівництва громадського туалету  у м. Артемівську.
  4. Визначити,  що термін дії згоди, наданої  цим  рішенням, 2 роки до 11.05.2013року.
  5. Організаційне виконання рішення покласти на Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради  (Зінченко).
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Гончарова С.В.

 Перший заступник міського голови                            В.В. Сакали