Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 80 гостей.

Рішення Артемівської міської ради від 28.11.2012 №6/31-551

Переглядів: 963
сессия : 

Про затвердження Порядку прийняття у комунальну власність територіальної громади м. Артемівська безхазяйного нерухомого майна, яке розташоване на території м. Артемівська

Внесени зміни:

Розглянувши інформацію начальника Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради Зінченко Н.Л. щодо затвердження Порядку прийняття у комунальну власність територіальної громади м. Артемівська безхазяйного нерухомого майна, яке розташоване на території м. Артемівська, відповідно до Цивільного кодексу України від 16.01.2003 № 435 - ІV, із внесеними до нього змінами, керуючись ст. ст. 26, 60 Закону України від 21.05.97 №280/97 - ВР «Про місцеве  самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Артемівська міська рада

В И  Р І Ш И Л А:

1. Затвердити Порядок прийняття у комунальну власність територіальної громади м. Артемівська безхазяйного нерухомого майна, яке розташоване на території м. Артемівська (додається).

2. Організаційне виконання рішення покласти на Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко), заступника міського голови Гончарова С.В.

3. Координаційне забезпечення рішення покласти на постійні комісії Артемівської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Василюк),  секретаря Артемівської міської ради  Кіщенко С.І.

 

Міський голова                                        О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл 6-31-551.pdf
Рішення Артемівської міської ради від 28.11.2012 №6/31-551
165.46 KB