Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 289 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Решение исполкома от 13.07.2011 № 332

Переглядів: 1031

Про затвердження акту міської міжвідомчої комісії виконавчогокомітету по обстеженню технічного стану об’єктів житлового та соціально-культурного призначення у місті Артемівську

Розглянувши акт міської міжвідомчої комісії виконавчого комітету по обстеженню  технічного стану об’єктів житлового та соціально-культурного призначення у місті Артемівську від 24 травня 2011 року, керуючись ст. 14 Закону України від 16.11.92 № 2780-ХП “Про основи містобудування” із внесеними до нього змінами, ст.ст. 30,52 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР “Про місцеве самоврядування в Україні” із внесеними до нього змінами, Положенням про порядок обстеження стану жилих будинків з метою встановлення їх відповідності санітарним і технічним  вимогам та визнання жилих будинків і жилих приміщень непридатними для проживання, затвердженим Постановою Ради Міністрів Української РСР від 26.04.1984 № 189, Постановою Кабінету Міністрів від 05.05.1997 № 409 «Про забезпечення надійності й безпечної експлуатації будівель, споруд та інженерних мереж», виконком міської ради

         

           В И Р І Ш И В:

 

1.  Затвердити акт міської міжвідомчої комісії виконавчого комітету по обстеженню  технічного стану об’єкту нерухомого майна –  жилого будинку розташованого по вул. Зарічній, 18-а у м. Артемівську, який належить на праві  приватної власності Колесниковій Галині Трохимівні згідно свідоцтва на право на спадщину за законом, посвідченого завідуючою Першої Артемівської державної нотаріальної контори Букрей Г.П. від 21.01.1998 №1-522,  (акт додається).                         

            За технічним станом визнати об’єкт нерухомого майна – житловий будинок розташований по вул. Зарічній, 18-а у м. Артемівську непридатним для проживання.

2.Організаційне виконання рішення покласти на Управління   муніципального       розвитку     Артемівської     міської       ради  (Зінченко).

3. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на заступника міського голови Гончарова С.В.

  
          Міський голова                                      О.О. РЕВА