Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 75 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Дзвоник останній – перший крок у життя!

Переглядів: 3471
29.05.2017 - 07:31

У шкільній оселі свят завжди багато, але травень приносить до школи незвичайне свято – прощання з випускниками, свято Останнього дзвоника.

Уся школа раділа цьому дню, але для 51 хлопця та дівчини, які назавжди залишають стіни Бахмутського НВК №11, це був день прощання з рідною школою та вчителями.

Юність – справді найкраща пора життя. І вона проходить у школі. Юність захоплює дружбою, мріями, першим коханням. Не один рік випускники прожили єдиними надіями, турботами, радощами і печалями зі своїми шкільними друзями. На свято Останнього дзвоника вітають усіх випускників і бажають світлої дороги у майбутнє. Випускники, як пташки, залишають школу, розправивши крила, і спрямовуються у вільний політ.

Привітати зі святом останнього дзвоника учнів, випускників, учителів та батьків завітали перший заступник міського голови Тетяна Савченко, засновник благодійного фонду «Дар» Дмитро Рева, заступник начальна Управління освіти Оксана Карпець, депутати міської ради Володимир Бабенко, Вікторія Лещінер, голова Піклувальної Ради НВК Олена Гаркавець.

На лінійці кращі учні отримали сертифікати на отримання стипендій від міського голови Олексія Реви, які вручила їм Тетяна Савченко. Привіт із чарівної країни дитинства передали випускникам найменші мешканці шкільної родини НВК – першокласники! Щоб одинадцятикласники завжди пам’ятали свої шкільні дні, першачки вручили кожному з них дитячі дзвіночки. Випускники висловили найщирішу подяку своїм класним керівникам та всім учителям за любов, турботу й піклування, за те, що вони підтримували, співчували, брали участь, розділяли успіхи, невдачі, вели до знань, знаходили до кожного індивідуальний підхід, приділяли увагу, вчили життю, роботі в команді, вірили в успіх своїх підопічних. На знак того, що випускники зробили від дитинства до юності крок, вони закружляли у шкільному прощальному вальсі.

З вітальним словом до великої шкільної родини звернулася директор школи Світлана Василенко, яка побажала щасливого, сповненого гарними подіями і здобутками життєвого шляху, впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх мрій.

Учні отримали у подарунок грошові сертифікати від благодійного фонду «Дар» та розважального центру «Перемога».

Випускники випустили у небо голубів та повітряні кульки, в які вклали усі свої мрії, бажання, спогади. Під рушниками та гілочками верби випускники залишили святкову лінійку та відправились на останній у своєму житті шкільний урок.

Бажаємо усім учням сонячного літа та незабутніх канікул, а випускникам – вдалого вступу до вищих навчальних закладів!

Ми віримо, що Ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! У добру путь, випускники!

У Бахмутського НВК №11 пройшло свято Останнього дзвоника.У Бахмутського НВК №11 пройшло свято Останнього дзвоника.У Бахмутського НВК №11 пройшло свято Останнього дзвоника.У Бахмутського НВК №11 пройшло свято Останнього дзвоника.У Бахмутського НВК №11 пройшло свято Останнього дзвоника.У Бахмутського НВК №11 пройшло свято Останнього дзвоника.У Бахмутського НВК №11 пройшло свято Останнього дзвоника.