Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 262 гостя.

Верховна рада України

Решение сессии от 29.12.2010 №6/2-24

Переглядів: 1416
сессия : 

Про передачу коштів з міського бюджету м. Артемівська до міського бюджету м. Горлівки для надання медичної допомоги мешканцям м. Артемівська

З метою забезпечення надання в 2011 році медичної допомоги мешканцям м.Артемівська в  неонатологічному відділенні територіального медичного об’єднання «Сім’я і здоров’я» м.Горлівки та в нефрологічному відділенні міської лікарні №2 м.Горлівки, на підставі ст.ст.89,93 Бюджетного кодексу України від 08.07.2010 № 2456-VI із внесеними до нього змінами, керуючись ст.26 Закону України від 21.05.97 №280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Передати кошти з міського бюджету м.Артемівська до міського бюджету м. Горлівки:
    1. Для надання медичної допомоги новонародженим дітям м.Артемівська в неонатологічному відділенні територіального медичного об’єднання «Сім’я і здоров’я» м.Горлівки в вигляді переданих міжбюджетних трансфертів в сумі 150,0 тис.грн.
    2. Для надання медичної допомоги хворим хронічно-нирковою недостатністю в нефрологічному відділенні міської лікарні № 2 м.Горлівки в вигляді переданих міжбюджетних трансфертів в сумі 200,0 тис.грн.
  2. Затвердити  укладену Угоду на 2011 рік про передачу коштів з міського бюджету м.Артемівська  до міського бюджету м.Горлівки для надання  медичної  допомоги  мешканцям  м.Артемівська  між  Артемівською міською радою, в особі міського голови Реви О.О. та Горлівською міською радою в особі міського голови Сахарчука І.А.
  3. Координаційне виконання рішення покласти на постійні комісії  Артемівської міської ради з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань соціального захисту населення і охорони здоров’я (Красножон), секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                                         О.О.РЕВА