Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 91 гість.

Урядовий портал

Болдинська осінь в Артемівській школі №24

Переглядів: 3020
10.11.2015 - 13:30

Учителем російської мови та літератури Артемівської школи №24 Антоніною Шиловою було проведено відкритий виховний захід у формі літературної вітальні «Болдинська осінь».

У цьому році ми відзначаємо чудову пушкінську подію – 185-річний ювілей знаменитої Болдинської осені. Саме 185 років тому О.С.Пушкін приїхав у Болдіно, Нижегородський маєток свого батька та провів у ньому - самотньо і натхненно - три довгих осінніх місяці. Вони увійшли в історію російської культури під назвою «Болдинська осінь», стали символом надзвичайно плідної літературної праці письменника.

Учні 11 класу пройшли дорогами Болдинської осені, побували у творчій лабораторії поета, міркували про любов і красу, добро і зло, геніальність і злодійство, перевтілившись у героїв, інсценізували твори, написані Пушкіним у цей період.

У цьому році ми відзначаємо чудову пушкінську подію – 185-річний ювілей знаменитої Болдинської осені. До цієї події в Артемівській школі №24 проведено відкритий виховний захід у формі літературної вітальні «Болдинська осінь».У цьому році ми відзначаємо чудову пушкінську подію – 185-річний ювілей знаменитої Болдинської осені. До цієї події в Артемівській школі №24 проведено відкритий виховний захід у формі літературної вітальні «Болдинська осінь».У цьому році ми відзначаємо чудову пушкінську подію – 185-річний ювілей знаменитої Болдинської осені. До цієї події в Артемівській школі №24 проведено відкритий виховний захід у формі літературної вітальні «Болдинська осінь».