Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 87 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Вихованці клубу «Еколог» Артемівського НВК №11 - призери обласної пошуково-краєзнавчої експедиції «Донбас - екскурсійний»

Переглядів: 2788
11.12.2015 - 07:46

Подорожі – цікавий спосіб проведення дозвілля та можливість пізнання нового та небаченого, а подорожі рідними стежками дають можливість подивитися на давно знайомі місця з іншого боку, сприяють вивченню природи, історичної та культурної спадщини рідного краю.

У цьому переконалися учні Артемівського НВК №1 під час поїздки до Ямпільського лісництва, де створена унікальна екологічна стежка «Лісове намисто».

Натхнені лісовою красою, десятикласники Владислав Селезньов, Валерія Ритова та Марія Демченко, підготували творчий звіт про свою мандрівку. У своїй роботі учні під керівництвом учителя географії Олени Друпп детально описали маршрут екскурсії екологічною стежкою, склали схему пересування туристів, розрахували час подорожі та підготували фотозвіт.

Робота взяла участь у міському етапі пошуково-краєзнавчої експедиції «Донбас - екскурсійний» в номінації «Екотуризм», була визнана кращою та направлена для участі в обласному етапі.

Члени журі обласного центру туризму та краєзнавства учнівської молоді високо оцінили творчість наших учнів та присудили їм ІІ місце. Отримати свій диплом юні краєзнавці були запрошені на щорічну обласну історико-краєзнавчу конференцію «Донбас – мій рідний край», яка відбулася 04.12.2015 в місті Святогірську. Там наші учні мали можливість представити свої фотографії, познайомитися з кращими учнівськими проектами, поспілкуватися з однолітками з інших місць області, набути досвіду еколого-краєзнавчої роботи, намітити нові маршрути для цікавих подорожей.

04.12.2015 в місті Святогірську відбулася щорічна обласна історико-краєзнавча конференція «Донбас –мій рідний край» на якій учні Артемівського НВК №1 отримали диплом за ІІ місце в обласному етапі «Донбас - екскурсійний».04.12.2015 в місті Святогірську відбулася щорічна обласна історико-краєзнавча конференція «Донбас –мій рідний край» на якій учні Артемівського НВК №1 отримали диплом за ІІ місце в обласному етапі «Донбас - екскурсійний».