Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 92 гостя.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Презентація перевидання журналу «Вільні думки»

Переглядів: 2610
11.12.2015 - 13:16

11 грудня 2015 року в Артемівському краєзнавчому музеї відбулася презентація перевидання журналу української учнівської молоді «Вільні думки», єдиний номер якого вийшов у Бахмуті в січні 1918 року.

Журнал цікавий тим, що в ньому надрукований один із перших віршів Володимира Сосюри «Чи вже не пора...», співзвучний за настроєм і нашому часові, коли знову йде боротьба за незалежність і державну цілісність України. Про це йшлося у виступі укладача перевидання, головного зберігача фондів Артемівського краєзнавчого музею Ігоря Корнацького. У презентації взяли участь артемівські краєзнавці і вчителі та гості з сусідніх міст – Cлов’янська й Костянтинівки.

11 грудня 2015 року в Артемівському краєзнавчому музеї відбулася презентація перевидання журналу української учнівської молоді «Вільні думки», єдиний номер якого вийшов у Бахмуті в січні 1918 року. 11 грудня 2015 року в Артемівському краєзнавчому музеї відбулася презентація перевидання журналу української учнівської молоді «Вільні думки», єдиний номер якого вийшов у Бахмуті в січні 1918 року. 11 грудня 2015 року в Артемівському краєзнавчому музеї відбулася презентація перевидання журналу української учнівської молоді «Вільні думки», єдиний номер якого вийшов у Бахмуті в січні 1918 року.

Останні статті на сайті