Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 134 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Активний відпочинок школярів м. Артемівська, Соледара та Часів Яру

Переглядів: 3764
12.01.2016 - 14:52

Під час зимових канікул у закладах освіти Артемівської міської ради було проведено ряд розважальних заходів.

У дитячих садках та школах м. Артемівська, Соледара та Часів Яру проведено новорічні ранки «Зустрічаємо Новий рік». У позашкільних навчальних закладах пройшли майстер-класи з виготовлення новорічних сувенірів «Подарунки своїми руками» (Артемівський ЦТТДЮ, Соледарський ЦДЮ), прикрас до новорічної ялинки (кімнати школярів «Дружба», «Посмішка»), аплікацій з ниток «Фантазія» (Часовоярський ЦДЮТ).

Вихованці Центрів м. Артемівська, Соледара та Часів Яру взяли участь у розважальних програмах, присвячених Новому року, Різдву: новорічний ранок для дітей дошкільного віку «Новорічні пригоди супутників Діда Мороза», «Новорічне конфетті», «Сім кольорів щастя», «Різдвяна зірка» провели працівники Артемівського МЦДЮ; «Снігуронька запрошує» - кімната школяра «Бригантина»; новорічний ранок «Новий рік мандрує планетою», конкурсно-розважальна програма «В гостях у новорічної ялинки», новорічне мультшоу «Фіксіки та їх друзі», сімейна сюжетно-розважальна програма «Ми святкуємо Різдво» відбулись у Часовоярському ЦДЮТ; новорічний карнавал «Свято наближається», українські традиції святкування Різдва «Різдвяна казка», різдвяний вертеп «Різдвяна зірка» провели вихованці Соледарського ЦДЮ.

Конкурси та виставки були невід’ємною частиною зимових канікул. В Артемівському МЦДЮ працювала виставки декоративно-ужиткового мистецтва «Зимові візерунки». На конкурсну ігротеку «Новорічна Ухтишка» запросили всіх бажаючих працівники кімнати школярів «Бригантина». Циркова програма порадувала дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування у Центрі культури та дозвілля ім. Є.Мартинова. У Часовоярському ЦДЮТ насолоджувались виставками дитячих робіт «Український сувенір», «Новорічна композиція», вернісажем витинанок «На вікнах візерунки – від Морозенка подарунки», конкурсом власних поезій «Зимі прекрасній і величній, даруємо слово поетичне». Вихованці Соледарського ЦДЮ змагались у конкурсах малюнків «Візерунки на склі» та на найкращу новорічну гірлянду «Новорічний серпантин». Центр технічної творчості дітей та юнацтва провів виставку-конкурс з декоративно-ужиткового мистецтва і технічної творчості, міські змагання з початкового технічного моделювання.

Під час зимових канікул не залишились поза увагою і спортивні змагання: змагання з загальної фізичної підготовки «Дружні та спритні» у кімнаті школярів «Мрія», міські змагання по авіамодельному спорту (кімнатні моделі) у ЗОШ №24, змагання з настільного тенісу «Зимова спартакіада» у кімнаті школярів «Дружба», «Народний жим» у кімнаті школярів «Мрія», змагання з туристичних навичок «Новорічне везіння» у Часовоярському ЦДЮТ, «Новорічний джем» фестиваль з брейк-дансу в Артемівському МЦДЮ.

Тож, канікули були насичені, активні і, сподіваємось, сприятимуть гарним успіхам у ІІ семестрі навчального року.

Під час зимових канікул у закладах освіти Артемівської міської ради було проведено ряд розважальних заходів.Під час зимових канікул у закладах освіти Артемівської міської ради було проведено ряд розважальних заходів.Під час зимових канікул у закладах освіти Артемівської міської ради було проведено ряд розважальних заходів.Під час зимових канікул у закладах освіти Артемівської міської ради було проведено ряд розважальних заходів.Під час зимових канікул у закладах освіти Артемівської міської ради було проведено ряд розважальних заходів.

Останні статті на сайті