Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 122 гостя.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Відділ освіти Артемівської міської ради провів профорієнтаційну гру «Дорога у майбутнє» серед школярів міста

Переглядів: 1590
03.03.2016 - 13:22

У межах місячника профорієнтації та трудового навчання відділом освіти Артемівської міської ради проведено міську профорієнтаційну гру «Дорога у майбутнє».

У грі приймали участь старшокласники загальноосвітніх навчальних закладів. Команди підготували виступи, у яких презентували одну професію, пов’язану зі знанням англійської мови та актуальну на сучасному ринку праці. Участь у конкурсних завданнях допомогла учням збагатити знання про світ професій. Виступ представника Горлівського інституту іноземних мов Анастасії Соколової, викладача, ведучого спеціаліста з профорієнтації, привернув увагу учнів до таких важливих професій як: викладач іноземних мов, перекладач, психолог.

У ході гри учасники продемонстрували ерудицію, творчі здібності. Їх компетентність у світі професій, цікаві ідеї, швидкість реакції, вміння працювати в команді оцінювало компетентне журі. Тож результати гри розподілились наступним чином:

І місце – команда Артемівської ЗОШ №10;

ІІ місце – команди Артемівського НВК №11 та Артемівської ЗОШ №4;

ІІІ місце – команди Артемівських шкіл №5 та №18, Часовоярської ЗОШ №15.

Відділ освіти Артемівської міської ради провів профорієнтаційну гру «Дорога у майбутнє» серед школярів містаВідділ освіти Артемівської міської ради провів профорієнтаційну гру «Дорога у майбутнє» серед школярів містаВідділ освіти Артемівської міської ради провів профорієнтаційну гру «Дорога у майбутнє» серед школярів міста

Останні статті на сайті