Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 109 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Школа – краще місце на Землі

Переглядів: 3256
12.03.2016 - 09:05

У мікрорайоні Ступки є два місця, на які мешканці покладають усі свої надії і сподівання – це дошкільний заклад №34 «Тополька» та загальноосвітня школа №9. Щодня сюди вони приводять своє найцінніше багатство, дітей, і хочуть, щоб їх тут навчили мудрості, щоб любили і поважали.

Обидва педагогічні колективи докладають максимум зусиль для розвитку кожної особистості.

На початку березня було проведено сумісний захід-зустріч випускної групи «Веселка» зі школярами початкових та старших класів. 25 вихованців дитячого садка побували у незабутній подорожі до школи. Вони готувались до цієї події – вчили вірші про школу, про вчительку. На шкільному порозі малюків зустріли восьмикласники, які потім супроводжували майбутніх першокласників шкільними приміщеннями: у гардеробі допомогли роздягнутись, у спортивній залі пограли у веселу гру, а у їдальні малі і дорослі разом смакували шкільною випічкою.

А далі малята потрапили у найголовніші приміщення – класні кімнати. Тут на них чекали старші товариші, які вже знають про школу все. Вони і розповіли дошкільнятам про шкільну дошку, крейду, портфель, про «Буквар». Наступна зупинка – шкільна бібліотека. Надія Сироватська, шкільний бібліотекар, залучила гостей до театральної пальчикової гри, де у кожного була своя особлива роль.

Найбільше запам’ятався дітям концерт, який влаштували учні початкових класів. Вони співали, розігрували сценки зі шкільного життя, танцювали разом зі своїми маленькими друзями. На пам’ять про цю зустріч дошкільнята отримали розмальовки та гарний настрій, який понесли до свого дитячого садочка.

На початку березня було проведено сумісний захід-зустріч випускної групи «Веселка» зі школярами початкових та старших класів мікрорайона Ступки.На початку березня було проведено сумісний захід-зустріч випускної групи «Веселка» зі школярами початкових та старших класів мікрорайона Ступки.На початку березня було проведено сумісний захід-зустріч випускної групи «Веселка» зі школярами початкових та старших класів мікрорайона Ступки.На початку березня було проведено сумісний захід-зустріч випускної групи «Веселка» зі школярами початкових та старших класів мікрорайона Ступки.