Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 75 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Міський голова міста Бахмут відвідав профспілкову конференцію ПрАТ «Артемівський машинобудівний завод«ВИСТЕК»

Переглядів: 3306
18.03.2016 - 07:32

17 березня 2016 року відбулася профспілкова конференція ПрАТ «Артемівський машинобудівний завод« ВИСТЕК».

Розпочав конференцію генеральний директор ПрАТ «Артемівський машинобудівний завод«ВИСТЕК» Микола Ятченко, та зазначив, що обсяг реалізованої продукції впав на 21% і склав 171 млн. грн. порівняно з минулим роком.

«Незважаючи на сьогоднішній стан економіки, адміністрація заводу докладає максимум зусиль для взаємодії з замовником продукції і, по можливості, збільшує обсяги продажів. Ми намагаємося зберегти чисельність трудового колективу і своєчасно виплачувати заробітну плату, зберегти соціальний пакет працівників та виконувати заходи в рамках соціального контракту» - відзначив Микола Ятченко.

У своєму виступі перед робітниками заводу міський голова Олексій Рева відзначив, що у сьогоднішніх умовах підприємству складно конкурувати, але керівництво заводу шукає шляхи збільшення обсягів продажу продукції та шляхи виходу з складної економічної ситуації.

Наприкінці конференції Олексій Рева розповів про напрями соціального проекту на 2016 рік, про заплановані роботи з відновлення інфраструктури міста та відповів на запитання трудового колективу підприємства.

Міський голова міста Бахмут відвідав профспілкову конференцію ПрАТ «Артемівський машинобудівний завод«ВИСТЕК»Міський голова міста Бахмут відвідав профспілкову конференцію ПрАТ «Артемівський машинобудівний завод«ВИСТЕК»Міський голова міста Бахмут відвідав профспілкову конференцію ПрАТ «Артемівський машинобудівний завод«ВИСТЕК»