Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 130 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Письменник – це точка, у якій сходяться промені часу і простору

Переглядів: 2760
18.04.2016 - 11:52

Такими словами Анатолія Михайловича Федя відкрились Федівські читання у Часовоярській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №17.

Батьківщина — це щось велике, особисте та рідне серцю. Це одна з найбільших цінностей у нашому житті, яку ми не вибираємо. Вона дана нам батьками як спадок, який маємо любити й берегти. Наша Батьківщина — це Україна. Серед видатних письменників сучасності виокремлюється ім’я нашого земляка - Федя Анатолія Михайловича. Він присвятив своє життя великій справі – покликанню захоплювати своїх нащадків, студентів, колег силою українського слова.

На зустрічі з письменником-земляком, професором Донбаського державного університету Анатолієм Михайловичем Федєм були присутні гості: Світлана Кудрявих, секретар Часовоярської міської ради, Валерій Богуненко, завідувач Часовоярського історико-краєзнавчого музею, Віра Лосєва, завідувач Часовоярської міської бібліотеки, Інна Астапова, методист методичного кабінету відділу освіти Артемівської міської ради, Ольга Ляш, представник Часовоярського ЦДЮТ.

Шкільний театр «Мрія» представив уривок з нового роману Анатолія Федя «В дорозі». Валерій Богуненко розказав життєвий шлях письменника через історію розвитку міста. Анатолій Михайлович згадав своє дитинство, яке пройшло у Часів Ярі, розказав про те, як вплинуло рідне місто на вибір теми та героїв творів, розкрив своє бачення сучасності через вимір вічних загальнолюдських проблем. Зустріч пройшла у цікавій змістовній бесіді. 

Учасники зустрічі подякували Анатолію Михайловичу за спогади, цікаві історії, філософські роздуми. Директор школи Світлана Гречишкіна на пам’ять вручила подарунки-обереги, виготовлені учнями, і побажала здоров’я, затишку в родинах, достатку в оселях, творчих досягнень і нових приємних зустрічей.

Пройшли Федівські читання у Часовоярській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №17.Пройшли Федівські читання у Часовоярській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №17.Пройшли Федівські читання у Часовоярській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №17.

Останні статті на сайті