Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 139 гостей.

Урядовий портал

До всесвітнього Дня Культури

Переглядів: 2337
18.04.2016 - 12:11

15 квітня 2016 року в центральній міській бібліотеці пройшло чергове засідання клубу Артемівського Реріховського товариства, присвячене Всесвітньому Дню Культури.

Начальник відділу обслуговування привітала присутніх з їх 20-річною діяльністю з популяризації високих ідей гуманізму та ідей Пакту Реріха, спрямованих на охорону, збереження культурних цінностей та сприяння розвитку національної культури. Від адміністрації бібліотеки були вручені Подяка та квіти керівнику товариства Бак Вікторії Федорівні.

До Свята Культури, свята краси та єдності, започаткованого Міжнародною громадською організацією «Лига защиты Культури», бібліотекар Яковлєва Н.С. оформила ілюстративно-книжкову виставку «Формування простору та культури». На виставці можна було ознайомитись з матеріалами про історію прийняття міжнародного документу – Пакта Реріха, в якому закладені ідеї захисту пам'яток культури в мирні та воєнні часи.       

Родзинкою виставки стала книга Шапошнікової Л. В. «Свет и тернии Космического пути планеты Земля». В ній висвітлюються проблеми культурно-історичної еволюції людства, а також визначена провідна роль енергії Творчості у всіх життєвих процесах на Землі. Книгу, яка є єдиним екземпляром у місті, товариство передало для ознайомлення читачам бібліотеки.

Запрошуємо всіх, хто цікавиться питаннями планетарного значення Культури, в читальний зал центральної бібліотеки (вул. Миру, (Артема) 28).

15 квітня 2016 року в центральній міській бібліотеці пройшло чергове засідання клубу Артемівського Реріховського товариства, присвячене Всесвітньому Дню Культури.

Останні статті на сайті