Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 108 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Фінал міського конкурсу «Дерзайте, ви – талановиті!» в м. Бахмуті

Переглядів: 1643
05.05.2016 - 07:44

На базі міського Центру дітей та юнацтва відбулося підведення підсумків міського конкурсу художньої творчості для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, «Дерзайте, ви – талановиті!», який проводився за ініціативи відділу освіти в межах місячника «Створи добро» з метою розвитку здібностей, підвищення творчої активності дітей пільгових категорій та виявлення серед них талановитих.

На конкурсі були представлені номінації «Дзвінкі голоси», «Віночок танців», «Музичне джерело», «Майстри й майстрині», «Поетична майстерня», «Унікальність», розподілені за віковими категоріями: 1-4 класи та 5-11 класи. Традиційно, найбільш масовою виявилася номінація «Майстри й майстрині», в якій учасники подали для розгляду більше 70 робіт. У цьому році учні мали змогу виступити у новій номінації «Поетична майстерня», де діти продемонстрували вміння не тільки виразно читати улюблені вірші, але і їх складання.

При визначенні переможців і лауреатів журі конкурсу враховувало складність, якість виробу або номер. Особлива увага зверталася на творчий підхід при виконанні робіт, постановки номерів. Після тривалого обговорення було визначено 44 переможці. Кращі роботи учасників конкурсу були представлені на виставці, а вокальні, танцювальні та музичні номери увійшли до гала-концерту. Свої спортивні досягнення в номінації «Унікальність» демонстрували учні шкіл №№1, 10.

Переможці конкурсу нагороджені дипломами відділу освіти та подарунками. Жоден учасник конкурсу не залишився поза увагою – усі отримали смачні солодкі призи.

На базі міського Центру дітей та юнацтва відбулося підведення підсумків міського конкурсу художньої творчості для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, «Дерзайте, ви – талановиті!»На базі міського Центру дітей та юнацтва відбулося підведення підсумків міського конкурсу художньої творчості для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, «Дерзайте, ви – талановиті!»На базі міського Центру дітей та юнацтва відбулося підведення підсумків міського конкурсу художньої творчості для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, «Дерзайте, ви – талановиті!»