Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 109 гостей.

Бахмутський міський центр соціальних служб для сім’ї,дітей та молоді провів святкові заходи для дітей до Дня захисту дітей

Переглядів: 2237
01.06.2016 - 13:27

День захисту дітей - це свято, яке спонукає дорослих у всьому світі думати про дітей і дбати про них кожен день, кожну годину, кожну хвилину.

1 Червня Бахмутський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організував та провів свято «Повинні бути щасливими діти!» для дітей із функціональними обмеженнями, які відвідують клуб «Промінчик».

Діти мали змогу пограти в цікаві колективні ігри, потанцювати та весело провести час. Директор Центру, Хворастухіна Людмила Володимирівна, привітала дітей зі святом та вручила канцелярські набори.

Також, в заході активну участь прийняв дитячий клуб «Шилопоп».  Веселі казкові герої провели з дітьми майстер – клас із моделювання повітряними кульками та подарували малечі подарунки (книги, розмальовки, іграшки)  від дітей, які відвідують клуб «Шилопоп».   

На території Бахмутської міської ради успішно функціонують 12 прийомних сімей. В цей чудовий святковий день Бахмутський міський ЦСССДМ провів святковий захід для дітей із числа дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в прийомних сім’ях «Головне на світі – це щасливі діти!»  Діти отримали в подарунок  від Бахмутської міської ради  сучасні настільні лампи.

Що може бути краще, ніж посмішка щасливої дитини. Діти - наше майбутнє, щасливі діти - щасливе майбутнє!

1 Червня Бахмутський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організував та провів свято «Повинні бути щасливими діти!» для дітей із функціональними обмеженнями, які відвідують клуб «Промінчик». 1 Червня Бахмутський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організував та провів свято «Повинні бути щасливими діти!» для дітей із функціональними обмеженнями, які відвідують клуб «Промінчик». 1 Червня Бахмутський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організував та провів свято «Повинні бути щасливими діти!» для дітей із функціональними обмеженнями, які відвідують клуб «Промінчик». 1 Червня Бахмутський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організував та провів свято «Повинні бути щасливими діти!» для дітей із функціональними обмеженнями, які відвідують клуб «Промінчик». 1 Червня Бахмутський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організував та провів свято «Повинні бути щасливими діти!» для дітей із функціональними обмеженнями, які відвідують клуб «Промінчик». 1 Червня Бахмутський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організував та провів свято «Повинні бути щасливими діти!» для дітей із функціональними обмеженнями, які відвідують клуб «Промінчик». 1 Червня Бахмутський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організував та провів свято «Повинні бути щасливими діти!» для дітей із функціональними обмеженнями, які відвідують клуб «Промінчик». 1 Червня Бахмутський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організував та провів свято «Повинні бути щасливими діти!» для дітей із функціональними обмеженнями, які відвідують клуб «Промінчик». 1 Червня Бахмутський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організував та провів свято «Повинні бути щасливими діти!» для дітей із функціональними обмеженнями, які відвідують клуб «Промінчик». 1 Червня Бахмутський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організував та провів свято «Повинні бути щасливими діти!» для дітей із функціональними обмеженнями, які відвідують клуб «Промінчик». 1 Червня Бахмутський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організував та провів свято «Повинні бути щасливими діти!» для дітей із функціональними обмеженнями, які відвідують клуб «Промінчик».

Останні статті на сайті