Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 62 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Перший літній туристичний похід вихованців «Кріпиша»

Переглядів: 2682
10.06.2016 - 07:15

Одним з найважливіших завдань літньої оздоровчої роботи в дошкільному навчальному закладі є впровадження інноваційних підходів до збереження і зміцнення здоров’я дошкільнят.

Дошкільний навчальний заклад комбінованого типу №49 «Кріпиш» вже не перший рік працює над впровадженням здоров’язбережувальних технологій в освітній процес та знаходиться у постійному творчому русі.

Як показав досвід роботи, дитина має більш високий рівень фізичного розвитку за умови потужної мотивації до нього, прикладу дорослого та колективної реалізації відповідних заходів. Тому виникла необхідність пошуку ефективних і цікавих шляхів оздоровлення дітей.

Одним із популярних і вподобаних дітьми та педагогами засобів фізичного виховання став туризм, який уособлює в собі оздоровчу, освітню і виховну цінність, поєднує елементи морально-етичного, трудового та естетичного виховання.

З початком літньої оздоровчої кампанії настав час проведення літніх туристичних походів, де педагоги разом з дітьми пізнають цікавий світ природи рідного міста, укріплюють свій організм, вчаться виконувати практичні завдання в колективі, підтримувати одне одного.

На початку червня діти старших груп «Кріпиша» розпочали туристичний сезон походом до водойми. Інструктор з фізкультури Надія Недосека, вихователі Гаяне Бандикян, Лариса Пискун, Марина Борисенко доклали зусиль, щоб дошкільникам запам’ятався перший літній похід: діти спостерігали за рослинами і комахами, слухали вірші про природу, брали участь у рухливих іграх та іграх з елементами спорту, організували справжній привал.

Сподіваємось, що туристичні походи стануть справжньою родзинкою фізкультурно-оздоровчої роботи влітку, принесуть дітям радість і здоров’я!

Перший літній туристичний похід вихованців «Кріпиша»Перший літній туристичний похід вихованців «Кріпиша»Перший літній туристичний похід вихованців «Кріпиша»