Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 98 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Відкрита мобільна бібліотека

Переглядів: 1800
21.07.2016 - 12:31

Гарні партнерські стосунки налагодила центральна міська бібліотека з організацією інвалідів «Надія», що знаходиться у східному мікрорайоні Бахмута. 19 липня 2016 року відбулася третя зустріч в рамках проекту «Відкрита мобільна бібліотека». Наших друзів цікавить все: від книг, що створюють позитивний настрій, до корисних порад від кращих косметологів та лікарів України.

Цього разу бібліотекарі принесли замовлений на попередніх зустрічах дайджест цікавих пропозицій вітамінних масок – недорогих, але ефективних: з картоплі, буряка, баклажана, моркви, кабачка, зеленого чаю. Приємним подарунком для присутніх були роздруковані рецепти масок. Поділились своїми давніми та ефективними рецептами також і члени товариства.

Наприкінці теплої зустрічі керівник організації Олена Володимирівна висловила побажання провести майстер-класи з бісероплетіння гердан та краваток, плетіння серветок та скатертин.

Наше попереднє спілкування відбулося в новому форматі «Живая книга». Оповідачі ділились історіями зі свого життя, яке заслуговує на повагу за мужність та витримку. Ми пишаємося, що у нас є такі чудові друзі. Життя для них – не пасивне спостереження, а творіння на користь суспільства.

Переглянути відео розповідей інвалідів про те, як вони долають труднощі, депресію, і яке місце в їх житті займає книга, можна на сайті:http://artbiblio.ucoz.org/.

19 липня 2016 року відбулася третя зустріч центральної міської бібліотеки з організацією інвалідів «Надія» в рамках проекту «Відкрита мобільна бібліотека». 19 липня 2016 року відбулася третя зустріч центральної міської бібліотеки з організацією інвалідів «Надія» в рамках проекту «Відкрита мобільна бібліотека». 19 липня 2016 року відбулася третя зустріч центральної міської бібліотеки з організацією інвалідів «Надія» в рамках проекту «Відкрита мобільна бібліотека». 19 липня 2016 року відбулася третя зустріч центральної міської бібліотеки з організацією інвалідів «Надія» в рамках проекту «Відкрита мобільна бібліотека».

Останні статті на сайті