Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 131 гість.

Презедент України

Заходи до Міжнародного Дня Миру у навчальних закладах Управління освіти Бахмутської міської ради

Переглядів: 14800
26.09.2016 - 06:15

У рамках заходів до Міжнародного Дня Миру, запланованих Управлінням освіти Бахмутської міської ради, у навчальних закладах пройшла низка заходів.

Так, педагогами дошкільного навчального закладу ясел-садка №39 «Кульбабка» проведена акція «Голуб миру. З вірою у серці». Педагоги дошкільного закладу з вихованцями старшої групи відвідали місцеву військову частину з подарунками: символічною «квіткою миру», серцями з написом «Я вірю», солодкими пташками. Під час цієї акції кожен вихованець відчув власну важливість і відповідальність у збереженні миру. Лише коли є мир, то можуть здійснитись усі найзаповітніші прекрасні мрії людини, її надії і помисли, тоді кожен може реалізувати себе повністю, розкрити свої здібності і таланти.

У Бахмутській школі №5 також відбулися заходи, приурочені цій даті. Учні 1-4 класів робили малюнки на тему «Мир очима дітей», якими прикрасили свої класні кімнати. Учні середньої школи склали колаж «Діти – за мир!», чим висловили своє бажання жити в мирі та взаєморозумінні між людьми на планеті. Для учнів 9-х класів було організовано виховний захід «Світу – мир», протягом якого вони дізналися про історію виникнення свята, першу символічну Ходу Миру. Діти переглянули тематичні відеоматеріали та погодилися, що Хода Миру – це дійсно можливість для людей різних національностей, ідеологій та культур виразити готовність об’єднати зусилля для встановлення міцного миру, що так необхідно нашій Батьківщині.

У Бахмутській школі №12 пройшов загальношкільний виховний захід «Ми за мир», на якому були присутні військові Збройних Сил України. В актовій залі зібралися учителі, учні, гості свята. Учні читали вірші, дівчата з 11 класу Ксенія Капустіна та Олександра Синельникова заспівали зворушливу пісню, учні 6-Б класу Олександра Захаркіна та Вадим Гордєєв виконали танок. Перед присутніми виступили воїни ЗСУ, які побажали учителям, школярам та їхнім родинам мирного неба, спокою та добра. Діти подарували військовим на згадку невеличкі сувеніри. У ході заходу всі бажаючі мали змогу написати на імпровізованій планеті свої побажання.

У кімнаті школярів «Дружба» Бахмутського міського Центру дітей та юнацтва пройшла інформаційна година. Вихованці кімнати школярів ознайомилися з історією виникнення свята, а також розповіли самі, що знали про цей день. Після інформаційної години відбувся майстер-клас, де діти навчилися своїми руками робити «голуба» - символ миру. Вихованці, проявивши творчі здібності, намагалися прикрасити птаха. Кожна дитина пішла з кімнати школярів додому і понесла голуба – частину миру.

Свято встановлено в Україні, «…підтверджуючи відданість України ідеалам миру та підтримуючи рішення Генеральної Асамблеї ООН…». Такими словами керівник гуртка Часовоярського Центру дитячої та юнацької творчості «Моделювання іграшок сувенірів» Наталя Березовська розпочала урок миру, який відбувся на базі навчально-виховного комплексу №29. Вихованці, учні 1-4 класів, виконували Гімн України, розучували афоризми про мир, декламували вірші та малювали голубів миру.

Ідея цього свята, а також виховних годин, які пройшли у колективах – необхідність і надалі продовжувати дарувати світу добро і все найкраще. У світі без миру, дружби і взаєморозуміння не прожити.

Потрібен мир – тобі й мені
І всім на світі дітям!
Не тільки вранці навесні
Нехай нам сонце світить.

У рамках заходів до Міжнародного Дня Миру, запланованих Управлінням освіти Бахмутської міської ради, у навчальних закладах пройшла низка заходів.У рамках заходів до Міжнародного Дня Миру, запланованих Управлінням освіти Бахмутської міської ради, у навчальних закладах пройшла низка заходів.У рамках заходів до Міжнародного Дня Миру, запланованих Управлінням освіти Бахмутської міської ради, у навчальних закладах пройшла низка заходів.У рамках заходів до Міжнародного Дня Миру, запланованих Управлінням освіти Бахмутської міської ради, у навчальних закладах пройшла низка заходів.У рамках заходів до Міжнародного Дня Миру, запланованих Управлінням освіти Бахмутської міської ради, у навчальних закладах пройшла низка заходів.У рамках заходів до Міжнародного Дня Миру, запланованих Управлінням освіти Бахмутської міської ради, у навчальних закладах пройшла низка заходів.У рамках заходів до Міжнародного Дня Миру, запланованих Управлінням освіти Бахмутської міської ради, у навчальних закладах пройшла низка заходів.У рамках заходів до Міжнародного Дня Миру, запланованих Управлінням освіти Бахмутської міської ради, у навчальних закладах пройшла низка заходів.

Останні статті на сайті