Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 89 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

90 років Артемівському медичному училищу

Переглядів: 2318
27.09.2016 - 14:01

27 вересня 2016  року  Артемівське медичне училище відзначало своє 90-річчя з дня свого існування.

З вітальним словом до усіх присутніх звернувся міський голова Олексій Рева: «90 років Артемівське медичне училище готує фахівців для роботи не тільки в лікувальних закладах нашого міста, але й далеко за його межами. Рівень визнання училища дуже високий. Досвід, накопичений за роки існування, з'єднується з новими освітніми стандартами і передовими технологіями». На при кінці виступу міський голова подарував медичному училищу сертифікат на придбання мультимедійної техніки та вручив грамоти найкращим викладачам та студентам.

Золотим фондом училища є професійний, творчий, педагогічний колектив. Серед випускників училища багато видатних науковців, організаторів охорони здоров'я, чудових фахівців. Результати роботи, переконливо свідчать про те, що у свою справу медики вкладають не тільки знання, досвід, але і душу.

В своєму виступі директор медичного училища Наталя Красножон відзначила: «90 років не просто черговий день народження, а ювілейний рік. Ця дата стосується кожного, хто пов'язує своє життя з училищем. Адже наше училище – найстаріше медичне училище Донбасу, яке завжди славилося високою якістю підготовки студентів. Про це свідчать результати державних ліцензійних іспитів, якісний показник яких з року в рік перевищує загальнонаціональний».

Впродовж всього свята творчі колективи міста дарували присутнім відмінний настрій.

90 років Артемівському медичному училищу90 років Артемівському медичному училищу90 років Артемівському медичному училищу90 років Артемівському медичному училищу