Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 133 гостя.

Свято вшанування ветеранів педагогічної праці у дитсадку №52 «Райдуга»

Переглядів: 2097
05.10.2016 - 06:56

У рамках святкування Дня дошкілля та Дня працівників освіти у дошкільному навчальному закладі №52 «Райдуга» відбулася зустріч з ветеранами педагогічної праці.

Почесними гостями були: перша завідуюча Новікова Адель Дмитріївна, яка завідувала цим садочком 21 рік з 1976 року; старша медична сестра Чечуєва Антоніна Захарівна, музичний керівник Хухрянська Зоя Вікторівна, педагоги Чуйко Галина Олександрівна та Прохорова Галина Михайлівна.

Урочисте вшанування, концертні виступи, вітальні промови, сторінки історії у презентації-часопису створили яскравий калейдоскоп приємних вражень. Від молодих педагогів лунали щирі слова глибинної вдячності досвідченим освітянам за кропітку самовіддану працю.

Святкове дійство пройшло по-домашньому в теплій атмосфері, адже зустрілися люди, за плечима яких великий педагогічний досвід, і ті, хто віддають зараз знання, любов і турботу дошкільній освіті і дітям.

У рамках святкування Дня дошкілля та Дня працівників освіти у дошкільному навчальному закладі №52 «Райдуга» відбулася зустріч з ветеранами педагогічної праці. У рамках святкування Дня дошкілля та Дня працівників освіти у дошкільному навчальному закладі №52 «Райдуга» відбулася зустріч з ветеранами педагогічної праці. У рамках святкування Дня дошкілля та Дня працівників освіти у дошкільному навчальному закладі №52 «Райдуга» відбулася зустріч з ветеранами педагогічної праці.

Останні статті на сайті