Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 138 гостей.

Донецька обласна рада

Відзначення Дня захисника України у Бахмутському НВК №11

Переглядів: 4312
17.10.2016 - 13:55

У рамках заходів до Дня Захисника України, запланованих Управлінням освіти Бахмутської міської ради учні 3-В класу (класний керівник Любов Голубова) Бахмутського НВК №11 разом із членами ГО «Ліга Майбутніх поліцейських» за підтримки батьківського комітету 3-В класу провели акцію «Дерево пам’яті» на честь загиблих бійців АТО.

Учні висадили молоді верби на вулиці Миру біля будівлі школи. Дана акція була розпочата за ініціативи заступника директора з виховної роботи Олени Подопригори, педагога-організатора Ірини Махник з метою увіковічнення подвигу полеглих у бойових діях на сході країни воїнів. Михайло Маслов, учасник Ліги, виразив думку: «Ми сподіваємось, що ці дерева обов’язково виростуть. А разом з ними і ми будемо пам’ятати наших захисників та шанувати їх подвиг в ім’я нашої Батьківщини - України».

Учасники акції сподіваються, що висадка дерев-меморіалів допоможе українцям навчитися переживати почуття втрати і скорботи, а також з надією дивитися в майбутнє і відповідально ставитися до своєї країни.

Члени ГО «Молодіжна Ліга Майбутніх Поліцейських» завітали у гості до працівників поліції міста Бахмута. Ліговці привітали усіх правоохоронців із Днем Захисника України, подякували поліцейським за їхню роботу, за те, що бережуть спокій та мирне життя бахмутчан. Ліговці прийшли не з пустими руками. Вони подарували Управлінню поліції ляльок-мотанок як оберіг у нелегкій службі, малюнки дітей, щоб вони пам’ятали, заради кого вони працюють, та плакати з побажаннями.

Відзначення Дня захисника України у Бахмутському НВК №11Відзначення Дня захисника України у Бахмутському НВК №11Відзначення Дня захисника України у Бахмутському НВК №11Відзначення Дня захисника України у Бахмутському НВК №11Відзначення Дня захисника України у Бахмутському НВК №11