Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 122 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Правозахисники міста Бахмут, долучайтесь до програми ,,Адвокат майбутнього’’!

Переглядів: 3468
07.12.2016 - 08:55

Програма ,,Адвокат майбутнього’’ реалізується Асоціацією правників України (АПУ) та Всеукраїнським об’єднанням адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу (BALAP) за підтримки проекту ,,Доступна та якісна правова допомога в Україні’’, який впроваджується Канадським бюро міжнародної освіти у партнерстві з Координаційним центром з надання правової допомоги та фінансується урядом Канади.

Серед ключових модулів програми ,,Адвокат майбутнього’’ — робота з клієнтом, взаємодія з колегами — процесуальними опонентами в суді, комунікація та професійна відповідальність у юридичному співтоваристві, а також зв’язки з громадськістю та медіа. Навчання буде безкоштовним для всіх адвокатів, які пройдуть конкурсний відбір.

Учасниками програми зможуть стати адвокати з усієї України, які мають стаж адвокатської діяльності більше двох років, здійснюють активну громадську діяльність, були залучені до процесів покращення надання правничої допомоги, мають власне бачення та ідеї щодо реформ у сфері правосуддя й готові працювати над вдосконаленням правової системи країни.

Відбір учасників проводитиметься шляхом анкетування та, за необхідності, інтерв’ю. Заявки для участі в першому пілотному проекті приймаються до 9 грудня 2016 року включно. Старт навчання заплановано на лютий 2017 року та проходитиме у чотирьох містах країни — Києві, Львові, Одесі та Харкові.

Заповнити заявку та дізнатися більше про програму – http://tomorrowslawyer.org/ чи у Бахмутському бюро правової допомоги

До речі, «Бахмутське бюро правової допомоги» зараз знаходиться за новою адресою: м.Бахмут, вул. Леваневського,б.95.

Контактні тел..:

  • 0506547661 – заступник начальника відділу - Болотюк Оксана Леонідівна,
  • 0508429904 – головний спеціаліст відділу – Дружиніна Маргарита Валеріївна.

Останні статті на сайті