Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 125 гостей.

ExportUA

Бахмутська школа мистецтв втілила свою мрію

Переглядів: 3356
13.12.2016 - 14:40

13 грудня 2016 року у концертній залі Бахмутської школи мистецтв відбулася презентація гранта міської ради «Інструменти для Дому Музики».

  У школі діють три відділення: інструментальне, вокально-хоровий та художнє. Учні отримують знання і навички гри за спеціальностями: фортепіано, скрипка, віолончель, духові інструменти, баян, акордеон, домра, гітара, сольний та духовний спів, образотворче мистецтво.

Завдяки  сприянню Бахмутського міського голови Олексія Реви  школа мистецтв міста Бахмут змогла придбати нові музичні інструменти на суму 100 тисяч гривень за кошти міського бюджету.

Директор школи мистецтв Євгенія Гринь зазначила, що якісні музичні інструменти – невід’ємна складова розвитку як самих дітей, так і творчих колективів в цілому.

«На інструментальне відділення здійснюється набір дітей починаючи з 6 років і завдяки наполегливій праці колективу зараз школа має у своєму складі зразковий дитячий самодіяльний колектив - оркестр народних інструментів, 3 вокальних ансамблю, камерний оркестр, ансамблі віолончелістів, гітаристів, домристов, фольклорний, які тепер з новими музичними інструментами зможуть підкорювати нові творчі вершини», - зазначила Євгенія Гринь.

Заступник міського голови Вікторія Точена, яка завітала на свято, відзначила, що популярність і авторитет викладачів школи мистецтв Бахмута, їх досвід, стає дедалі відомими, про що свідчать перемоги учнів школи на міжнародних, всеукраїнських та обласних конкурсах.

Після привітань гостей учні Бахмутської школи мистецтв подарували присутнім своє мистецтво, тим самим продемонструвавши у роботі нові подарунки.

13 грудня 2016 року у концертній залі Бахмутської школи мистецтв відбулася презентація гранта міської ради «Інструменти для Дому Музики». 13 грудня 2016 року у концертній залі Бахмутської школи мистецтв відбулася презентація гранта міської ради «Інструменти для Дому Музики». 13 грудня 2016 року у концертній залі Бахмутської школи мистецтв відбулася презентація гранта міської ради «Інструменти для Дому Музики». 13 грудня 2016 року у концертній залі Бахмутської школи мистецтв відбулася презентація гранта міської ради «Інструменти для Дому Музики». 13 грудня 2016 року у концертній залі Бахмутської школи мистецтв відбулася презентація гранта міської ради «Інструменти для Дому Музики». 13 грудня 2016 року у концертній залі Бахмутської школи мистецтв відбулася презентація гранта міської ради «Інструменти для Дому Музики». 13 грудня 2016 року у концертній залі Бахмутської школи мистецтв відбулася презентація гранта міської ради «Інструменти для Дому Музики». 13 грудня 2016 року у концертній залі Бахмутської школи мистецтв відбулася презентація гранта міської ради «Інструменти для Дому Музики». 13 грудня 2016 року у концертній залі Бахмутської школи мистецтв відбулася презентація гранта міської ради «Інструменти для Дому Музики». 13 грудня 2016 року у концертній залі Бахмутської школи мистецтв відбулася презентація гранта міської ради «Інструменти для Дому Музики». 13 грудня 2016 року у концертній залі Бахмутської школи мистецтв відбулася презентація гранта міської ради «Інструменти для Дому Музики».

Останні статті на сайті