Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 81 гість.

Презедент України

Свято Миколая у Бахмутській школі №5

Переглядів: 1634
21.12.2016 - 08:06

Як відомо, на свята трапляються дива. А найулюбленіше свято українських дітей – свято Миколая, якого вони з нетерпінням чекають. Святий Миколай щороку приходить у кожну хатину і обдаровує кожну дитину. Не залишилися цього року без уваги Миколая і учні Бахмутської школи №5.

Ранок школярів розпочався з привітання учнів початкової школи святим Миколаєм та його свитою. Крім цього, у школі відбувся благодійний святковий захід для дітей-сиріт, дітей з особливими потребами та дітей з числа вимушених переселенців у кількості 115 учнів. Протягом заходу вони переглянули виставу та творчі номери учнів школи, послухали пісні та отримали солодкі подарунки, які традиційно допомагають придбати небайдужі люди з числа батьківської громадськості та керівників підприємств міста, зокрема, директора заводу «Вістек» Миколи Ятченка.

Таке тепле ставлення та піклування про дітей виховує в них почуття доброти до оточуючих, що знаходить своє відображення у активній волонтерській роботі, яку організовують члени учнівського самоврядування. Учні взяли активну участь у роботі міської Фабрики Миколая. Вони з любов’ю збирали солодкі подарунки, книжки, іграшки та предмети канцелярії, які оргкомітет Фабрики планує передати дітям, що знаходяться безпосередньо у зоні проведення бойових дій.

Свято Миколая у Бахмутській школі №5Свято Миколая у Бахмутській школі №5Свято Миколая у Бахмутській школі №5Свято Миколая у Бахмутській школі №5