Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 120 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Як виховати справжнього патріота

Переглядів: 2108
03.02.2017 - 12:00

Виховувати і навчати може людина, яка сама є вихованою й освіченою. Учитель – це насамперед особистість, що прагне до професійного саморозвитку, самоосвіти.

У Бахмутській школі №4 було проведено педраду – круглий стіл з теми «Робота педагогічного колективу з виховання громадянина України: досвід, проблеми, перспективи, вдосконалення». Педагоги розв’язували ситуативні вправи, виконували творчі завдання, ділились власним досвідом з колегами, активно обговорювали проблеми, що виникають перед колективом школи за допомогою вправ «Експрес-проект», «Незакінчене речення», «Джерело знань», «Флеш-меседж».
Як виховати справжнього громадянина-патріота?Досвідом з цього питання поділились вчителі Вікторія Жиленкова (класний керівник 3 класу), Наталя Крупка (класний керівник 9 класу), практичний психолог Олена Гірченко. Педагог-організатор Марина Ярошенко розповіла про те, як активізувати роботу учнівського самоврядування на принципах добровільності, самостійності, які сприятимуть розвитку особистісного потенціалу учнів. Відеоролик «Любіть Україну» з панорами відкритих виховних заходів з національно-патріотичного виховання у школі допоміг присутнім більш детально поринути в тему педради.
Педрада пройшла цікаво та плідно, кожний зміг взяти для себе щось важливе та корисне. Нами, педагогами школи, зроблено дуже багато, але і є над чим працювати.

Як виховати справжнього патріотаЯк виховати справжнього патріотаЯк виховати справжнього патріотаЯк виховати справжнього патріотаЯк виховати справжнього патріота