Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 110 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Філармонічний концерт «З миру по нотці»

Переглядів: 2680
22.02.2017 - 13:36

Викладачі шкіл естетичного виховання – це творчі особистості, для яких важливо демонструвати не лише педагогічні досягнення, але й проявляти себе у якості професійних виконавців.

21 лютого 2017 року в концертному залі Школи мистецтв міста Бахмут відбувся черговий філармонічний концерт «З миру по нотці», який пройшов у рамках проекту «Викладачі – дітям». Така назва проекту не випадкова, адже на сцені виступали виключно викладачі Школи мистецтв, а слухачами були учні та їх рідні. Як і планували організатори, концертна програма була різноманітною, яскравою та динамічною. До програми філармонії було включено сольні та ансамблеві номери інструментальної і вокальної музики сучасних композиторів та композиторів-класиків, які супроводжувались розповіддю ведучої Уралової Л.К.. Цікаві факти з історії створення музичних творів, інструментів та правил музичного етикету гармонічно поєднали багатожанрову низку виступів. Мистецький антураж у залі створили творчі роботи викладачів художнього відділення Єрьомки М.І., Сапаргелдієвої Н.Б., Бутченко А.В., Іщенко Х.П.. Викладачі виконували музичні твори з натхненням, а слухачі приємно вражали зацікавленістю та бурхливими оплесками.
Приємно вразили ліричні виступи викладачів вокально-хорового відділення Мінаєвої М.М. та Кириченко М. Національний колорит концерту подарували твір «Ватра» у виконанні інструментального ансамблю «Smile» (кер. Сидорова Ю.А.) та Богданова О.В. з піснею «Україна» у супроводі інструментального ансамблю «Дивертисмент». Родзинкою концерту стали виступи творчих колективів: народного аматорського колективу інструментального ансамблю «Дивертисмент» (кер. Москальова О.І.), інструментального квартету викладачів під керівництвом Сидорової Ю.А., камерного ансамблю «Камертон» (кер.Барильніков В.В.), фортепіанних ансамблів у складі Кольцової Г.В.-Кумейко О.О., Коломойцевої Н.С.-Титової С.В., Псарьової Л.В.-Рудик О.О., Іпатової В.Ю.-Смоктій О.К., камерного ансамблю Сисенко Ю.М.-Коломойцевої Н.С. Слід зазначити, що до участі у заході були залучені і юні таланти – учениця 7 класу скрипки Олена Ємельянова (викл. Шибаєва Т.М.) натхненно виконала «Чардаш» А.Курчі у супроводі камерного ансамблю «Консонанс» Бахмутського коледжу мистецтв (кер. Шибаєва Т.М.).
Усі виконавці продемонстрували високу майстерність, віртуозну техніку та артистизм. Щире захоплення слухачів, гучні оплески, квіти, за подаровані емоції – все це було доброю подякою учасникам філармонічного концерту, що залишив по собі добрі та неперевершені враження.

Філармонічний концерт «З миру по нотці»Філармонічний концерт «З миру по нотці»Філармонічний концерт «З миру по нотці»Філармонічний концерт «З миру по нотці»Філармонічний концерт «З миру по нотці»Філармонічний концерт «З миру по нотці»Філармонічний концерт «З миру по нотці»Філармонічний концерт «З миру по нотці»Філармонічний концерт «З миру по нотці»Філармонічний концерт «З миру по нотці»Філармонічний концерт «З миру по нотці»