Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 122 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Відкрито міську виставку-конкурс «Місто оригамі»

Переглядів: 2227
03.03.2017 - 14:22

1 березня у Бахмутському міському Центрі технічної творчості дітей та юнацтва розпочала свою роботу щорічна міська виставка-конкурс «Місто оригамі».

Виставка-конкурс проводиться з метою популяризації та розвитку мистецтва оригамі та японської культури серед дітей та учнівської молоді міста та району, сприяння розвитку творчих здібностей учнів. У конкурсі беруть участь діти та молодь віком від 6 до 18 років.

Відвідати виставку може кожен бажаючий з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 17:00 до 17 березня 2017 року.

1 березня у Бахмутському міському Центрі технічної творчості дітей та юнацтва розпочала свою роботу щорічна міська виставка-конкурс «Місто оригамі».1 березня у Бахмутському міському Центрі технічної творчості дітей та юнацтва розпочала свою роботу щорічна міська виставка-конкурс «Місто оригамі».1 березня у Бахмутському міському Центрі технічної творчості дітей та юнацтва розпочала свою роботу щорічна міська виставка-конкурс «Місто оригамі».1 березня у Бахмутському міському Центрі технічної творчості дітей та юнацтва розпочала свою роботу щорічна міська виставка-конкурс «Місто оригамі».

Останні статті на сайті