Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 101 гість.

Майбутні фігуристи Бахмутської школи №18 ім. Дмитра Чернявського

Переглядів: 2241
05.04.2017 - 13:40

Учні Бахмутської школи №18 ім. Дмитра Чернявського продовжили наполегливі тренування на льодовій арені «Альтаір» у місті Дружківка.

Команда «Бахмутські леви» поповнилась не тільки юними хокеїстами, але й зібрала склад майбутніх фігуристів із школяриків міста Бахмута. Діти, які потрапили до команди, розуміють, що саме фігурне катання по праву вважається одним з найяскравіших видів спорту. Воно благотворно впливає на всебічний розвиток юних спортсменів, допомагає соціально адаптуватися у школі та в дорослому житті.

Один раз на тиждень автобус від СК «Донбас» відвозить малечу до Дружківки. Там заняття проходять у групах, якими керують колишні професійні спортсмени. Фахівці добре розбираються у педагогіці та у тренерській діяльності, тому мають особливій підхід до кожного маленького члена команди.

Можемо сподіватись, що наше місто в недалекому майбутньому буде пишатись добрими хокеїстами та фігуристами, які стануть справжніми спортсменами-чемпіонами. А поки-що хлопчики та дівчатка отримують неперевершені емоції, задоволення, досвід від занять спортом і головне – здоров’я!

Майбутні фігуристи Бахмутської школи №18 ім. Дмитра ЧернявськогоМайбутні фігуристи Бахмутської школи №18 ім. Дмитра ЧернявськогоМайбутні фігуристи Бахмутської школи №18 ім. Дмитра Чернявського

Останні статті на сайті